Susmulkiname moliūgo minkštimą, morkas, bulves, svogūnus ir užpilame sultiniu ar vandeniu. Verdame apie 20 minučių. Įmaišome prieskonius ir verdame dar apie 5 min. Daržovės turi būti minkštos, tada sriuba išvirus. Sutriname su trintuvu iki tyrelės.
Pakepiname faršą, sumaišytą su prieskoniais, 10 min. Po to įmaišome porus ir kepiname dar 5-8 minutes.
Sriubą supilame į dubenėlius. Į kiekvieną dubenėlį įdedame ir kepintos mėsos ir porų. Kas mėgsta, gali sriuba pagardinti grietine.
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
200 gramų | kiaulienos faršas |
650 gramų | moliūgai |
200 gramų | morkos |
200 gramų | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 litras | vanduo (arba sultinys) |
75 gramai | poras |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta sriuba su salierais
- Trinta runkelių sriuba
- Šalta ispaniška sriuba
- Moliūgų sriuba
- Šviežių žirnių sriuba
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Kreminė salierų sriuba
- Cukinijų sriuba su kariu
- Avokadų sriuba su imbieru
- Sriuba "Dieta"
- Bulvių ir porų sriuba
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Moliūgų sriuba
- Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
- Brokolių sriuba
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Rugpjūčio skonis
- Moliūgų sriuba
- Trinta pomidorų sriuba su sūriu
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos faršas,
200 gramų -
Moliūgai,
650 gramų -
Morkos,
200 gramų -
Bulvės,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Vanduo, arba sultinys,
1 litras -
Poras,
75 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkiname moliūgo minkštimą, morkas, bulves, svogūnus ir užpilame sultiniu ar vandeniu. Verdame apie 20 minučių. Įmaišome prieskonius ir verdame dar apie 5 min. Daržovės turi būti minkštos, tada sriuba išvirus. Sutriname su trintuvu iki tyrelės.
Pakepiname faršą, sumaišytą su prieskoniais, 10 min. Po to įmaišome porus ir kepiname dar 5-8 minutes.
Sriubą supilame į dubenėlius. Į kiekvieną dubenėlį įdedame ir kepintos mėsos ir porų. Kas mėgsta, gali sriuba pagardinti grietine.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...