
Pertrinta pievagrybių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 vienetai | bulvių (virtos) |
2 valgomieji šaukštai | česnakas (lapai, kapoti) |
1 skiltelė | česnakas (lapai, kapoti) |
2 stiklinės | sultinys (vištienos) |
250 gramų | pievagrybiai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
200 gramų | grietinė (liesa) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Grybus supjaustome. Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame kapotą česnaką, pjaustytus svogūnus ir grybus. Kepame, kol svogūnai suminkštės. Įdedame miltų ir gerai sumaišome. Vėliau maišant supilame sultinį, sudedame smulkiai pjaustytas virtas bulves, viską pagardiname prieskoniais ir kelias minutes paverdame. Supilame grietinę ir laukiame, kol užvirs. Sriubą sutriname blenderiu. Patiekiame šiltą su petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio sriuba
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Juka
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Grybų sriuba su duona
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Trinta bulvienė
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Vengriški barščiai
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
-
Daržovių sriuba
Pertrinta pievagrybių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Bulvės, virtos,
2 vienetai -
Česnakas, lapai, kapoti,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, lapai, kapoti,
1 skiltelė -
Sultinys, vištienos,
2 stiklinės -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Petražolės
-
Grietinė, liesa,
200 gramų - Juodieji pipirai
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustome. Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame kapotą česnaką, pjaustytus svogūnus ir grybus. Kepame, kol svogūnai suminkštės. Įdedame miltų ir gerai sumaišome. Vėliau maišant supilame sultinį, sudedame smulkiai pjaustytas virtas bulves, viską pagardiname prieskoniais ir kelias minutes paverdame. Supilame grietinę ir laukiame, kol užvirs. Sriubą sutriname blenderiu. Patiekiame šiltą su petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...