Pertrinta pievagrybių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 2 vienetai | bulvių (virtos) |
| 2 valgomieji šaukštai | česnakas (lapai, kapoti) |
| 1 skiltelė | česnakas (lapai, kapoti) |
| 2 stiklinės | sultinys (vištienos) |
| 250 gramų | pievagrybiai |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| šiek tiek | petražolės |
| 200 gramų | grietinė (liesa) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Grybus supjaustome. Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame kapotą česnaką, pjaustytus svogūnus ir grybus. Kepame, kol svogūnai suminkštės. Įdedame miltų ir gerai sumaišome. Vėliau maišant supilame sultinį, sudedame smulkiai pjaustytas virtas bulves, viską pagardiname prieskoniais ir kelias minutes paverdame. Supilame grietinę ir laukiame, kol užvirs. Sriubą sutriname blenderiu. Patiekiame šiltą su petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Baravykų sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Vasariška sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Baravykų sriuba
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Trinta aguročių sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Sriuba "Sveikata"
-
Daržovių sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
Pertrinta pievagrybių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Bulvės, virtos,
2 vienetai -
Česnakas, lapai, kapoti,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, lapai, kapoti,
1 skiltelė -
Sultinys, vištienos,
2 stiklinės -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Petražolės
-
Grietinė, liesa,
200 gramų - Juodieji pipirai
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustome. Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame kapotą česnaką, pjaustytus svogūnus ir grybus. Kepame, kol svogūnai suminkštės. Įdedame miltų ir gerai sumaišome. Vėliau maišant supilame sultinį, sudedame smulkiai pjaustytas virtas bulves, viską pagardiname prieskoniais ir kelias minutes paverdame. Supilame grietinę ir laukiame, kol užvirs. Sriubą sutriname blenderiu. Patiekiame šiltą su petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
