Grybus pamirkyti 2-3 val. ir išvirti tame pačiame vandenyje.
Bulves nuskusti ir supjaustyti.
Svogūną susmulkinti ir pakepinti, sudėti į grybų nuovirą.
Slyvas ir razinas nuplauti, slyvas supjaustyti ruoželiais ir kartu su razinomis suberti į sriubą.
Po to sudėti supjaustytas bulves ir viską virti, kol suminkštės bulvės.
Sriubą paskaninti pipirais, druska ir pabarstyti smulkintomis petražolėmis.
Grybų sriuba su slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 5 vienetai | grybai (džiovinti) |
| 3 vienetai | bulvių |
| 2 valgomieji šaukštai | razinos |
| 8 vienetai | slyvos (džiovintos) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Ukrainietiški barščiai
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Vasariška sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Lauko čili sriuba
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Moliūgų sriuba
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Leipcigo daržovių šiupininė
Grybų sriuba su slyvomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, džiovinti,
5 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai -
Razinos,
2 valgomieji šaukštai -
Slyvos, džiovintos,
8 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Kvapieji pipirai
- Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus pamirkyti 2-3 val. ir išvirti tame pačiame vandenyje.
Bulves nuskusti ir supjaustyti.
Svogūną susmulkinti ir pakepinti, sudėti į grybų nuovirą.
Slyvas ir razinas nuplauti, slyvas supjaustyti ruoželiais ir kartu su razinomis suberti į sriubą.
Po to sudėti supjaustytas bulves ir viską virti, kol suminkštės bulvės.
Sriubą paskaninti pipirais, druska ir pabarstyti smulkintomis petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
justi
2010-09-07 13:14
Mmm,dievinu :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
