Grybus pamirkyti 2-3 val. ir išvirti tame pačiame vandenyje.
Bulves nuskusti ir supjaustyti.
Svogūną susmulkinti ir pakepinti, sudėti į grybų nuovirą.
Slyvas ir razinas nuplauti, slyvas supjaustyti ruoželiais ir kartu su razinomis suberti į sriubą.
Po to sudėti supjaustytas bulves ir viską virti, kol suminkštės bulvės.
Sriubą paskaninti pipirais, druska ir pabarstyti smulkintomis petražolėmis.

Grybų sriuba su slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | grybai (džiovinti) |
3 vienetai | bulvių |
2 valgomieji šaukštai | razinos |
8 vienetai | slyvos (džiovintos) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Sriuba su makaronais
-
Daržovių sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Žirnių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Mamos žirnių sriuba
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Šaltibarščiai
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Vengriška žuvienė
Grybų sriuba su slyvomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, džiovinti,
5 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai -
Razinos,
2 valgomieji šaukštai -
Slyvos, džiovintos,
8 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Kvapieji pipirai
- Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus pamirkyti 2-3 val. ir išvirti tame pačiame vandenyje.
Bulves nuskusti ir supjaustyti.
Svogūną susmulkinti ir pakepinti, sudėti į grybų nuovirą.
Slyvas ir razinas nuplauti, slyvas supjaustyti ruoželiais ir kartu su razinomis suberti į sriubą.
Po to sudėti supjaustytas bulves ir viską virti, kol suminkštės bulvės.
Sriubą paskaninti pipirais, druska ir pabarstyti smulkintomis petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
justi
2010-09-07 13:14
Mmm,dievinu :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...