Grybų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 litras | grybai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 5 vienetai | bulvių (nedidelės) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | lauro lapų |
| 1 vienetas | sultinys (grybų, kubeliais) |
| 1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Užkaisti vandenį, jam užvirus sudėti bulves, leisti joms šiek tiek pavirti, tada sudėti grybus, įdėti prieskonius (pipirus, druską). Susmulkinti svogūną mažais gabalėliais, į keptuvę įpilti truputį aliejaus , jam įkaitus svogūnus sudėti ir apkepinti kol šiek tiek paruduos. Svogūnams baigus kepti įberti į keptuvę arbatinį šaukštelį miltų apmaišyti ir viską supilti į puodą. Virti kol vanduo užvirs ir bulvės bus išvirusios.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių sriuba
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Grybų sriuba su duona
-
Vištienos sultinys
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Moliūgų sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Linos sriuba
-
Alaus sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
Grybų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
1 litras -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės, nedidelės,
5 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Lauro lapai
-
Sultinys, grybų, kubeliais,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Kiaulienos lašiniai, rūkyti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užkaisti vandenį, jam užvirus sudėti bulves, leisti joms šiek tiek pavirti, tada sudėti grybus, įdėti prieskonius (pipirus, druską). Susmulkinti svogūną mažais gabalėliais, į keptuvę įpilti truputį aliejaus , jam įkaitus svogūnus sudėti ir apkepinti kol šiek tiek paruduos. Svogūnams baigus kepti įberti į keptuvę arbatinį šaukštelį miltų apmaišyti ir viską supilti į puodą. Virti kol vanduo užvirs ir bulvės bus išvirusios.
Reklama:
Komentarai (4)
-
RENATA
2011-01-18 18:04
Janina as pakepinu lasinukus svoguna morkas prieskoniai ir visi giria kad skanu pabandyk :-D
-
Janina
2011-01-12 09:12
O ką daryti su lašiniais? Man atrodo reikėtų pakepinti su svogūnu. Apraše nieko nekalbama apie lašinius ką su jais daryti :-)
-
ramunė
2011-01-10 19:55
Skaitosi ir atrodo labai skaniai :super: Norėtųsi pabandyti. O grybai kokie?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
