
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 mililitrų | sultinys (vištienos) |
200 gramų | baravykai |
70 mililitrų | grietinėlės, 35% |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | batonas (skrudintas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Ant keptuvės išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai pujaustytus svogūnus. Kai suminkštėja, sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname tik ne per ilgai. Šią masę sudedame į sultinį. Sumetame susmulkintas bulves ir verdame apie 15-20 min. Suberiame prieskonius ir įpilame grietinėlę. Paverdame kelias minutes, kol sutrištėja. Kai sriuba išverda, sutriname trintuvu. Ją patiekiame su skrudinto batono gabaliukais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Trinta bulvienė
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Žuvienė iš konservų
-
Kaliaropių sriuba
-
Sriuba "Čili"
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Pieniška žuvienė
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Suomiška žuvienė
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Rūgštynių kremas
-
Žirnių sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Lašišos galvyčių sriubytė
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, vištienos,
400 mililitrų -
Baravykai,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
70 mililitrų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Batonas, skrudintas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant keptuvės išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai pujaustytus svogūnus. Kai suminkštėja, sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname tik ne per ilgai. Šią masę sudedame į sultinį. Sumetame susmulkintas bulves ir verdame apie 15-20 min. Suberiame prieskonius ir įpilame grietinėlę. Paverdame kelias minutes, kol sutrištėja. Kai sriuba išverda, sutriname trintuvu. Ją patiekiame su skrudinto batono gabaliukais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...