Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 mililitrų | sultinys (vištienos) |
200 gramų | baravykai |
70 mililitrų | grietinėlės, 35% |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | batonas (skrudintas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Ant keptuvės išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai pujaustytus svogūnus. Kai suminkštėja, sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname tik ne per ilgai. Šią masę sudedame į sultinį. Sumetame susmulkintas bulves ir verdame apie 15-20 min. Suberiame prieskonius ir įpilame grietinėlę. Paverdame kelias minutes, kol sutrištėja. Kai sriuba išverda, sutriname trintuvu. Ją patiekiame su skrudinto batono gabaliukais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Svogūnų sriuba
- Brokolių sriuba su pupomis
- Čili sriuba
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Moliūgų sriuba
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
- Greitoji sriubukė
- Raugintų burokėlių barščiai
- Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
- Itališka svogūnų sriuba
- Ukrainietiški barščiai
- Žirnių sriuba lenkiškai
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Kopūstienė su grybais
- Suomiška žuvienė
- Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Pomidorų sriuba su bazilikais
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, vištienos,
400 mililitrų -
Baravykai,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
70 mililitrų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Batonas, skrudintas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant keptuvės išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai pujaustytus svogūnus. Kai suminkštėja, sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname tik ne per ilgai. Šią masę sudedame į sultinį. Sumetame susmulkintas bulves ir verdame apie 15-20 min. Suberiame prieskonius ir įpilame grietinėlę. Paverdame kelias minutes, kol sutrištėja. Kai sriuba išverda, sutriname trintuvu. Ją patiekiame su skrudinto batono gabaliukais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...