Puode užkaičiamas vanduo. Kopūstai susmulkinami ir metami į puodą. Supjaustoma kiauliena, bulvės, morkos ir petražolės, sudedama į puodą. Verdama 30 minučių. Likus 5 minutėms iki virimo pabaigos sudedami smulkinti pomidorai. Svogūnai susmulkinami ir apkepinami keptuvėje, tada sudedama į sriubą. Taip pat beriama druska ir pipirai.
Prieš patiekiant apibarstoma krapais.
Pomidorinė kopūstų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | kopūstai |
| 4 vienetai | bulvių |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | morkos |
| 1 sauja | petražolės |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 25 gramai | kiauliena (liesa) |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | lauro lapų (lapas) |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių sriuba
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Grybų sriuba su duona
-
Vištienos sultinys
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Moliūgų sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Linos sriuba
-
Alaus sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
Pomidorinė kopūstų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai,
500 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Petražolės,
1 sauja -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiauliena, liesa,
25 gramai - Aliejus
- Lauro lapai, lapas
- Kvapieji pipirai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puode užkaičiamas vanduo. Kopūstai susmulkinami ir metami į puodą. Supjaustoma kiauliena, bulvės, morkos ir petražolės, sudedama į puodą. Verdama 30 minučių. Likus 5 minutėms iki virimo pabaigos sudedami smulkinti pomidorai. Svogūnai susmulkinami ir apkepinami keptuvėje, tada sudedama į sriubą. Taip pat beriama druska ir pipirai.
Prieš patiekiant apibarstoma krapais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
