Puode užkaičiamas vanduo. Kopūstai susmulkinami ir metami į puodą. Supjaustoma kiauliena, bulvės, morkos ir petražolės, sudedama į puodą. Verdama 30 minučių. Likus 5 minutėms iki virimo pabaigos sudedami smulkinti pomidorai. Svogūnai susmulkinami ir apkepinami keptuvėje, tada sudedama į sriubą. Taip pat beriama druska ir pipirai.
Prieš patiekiant apibarstoma krapais.

Pomidorinė kopūstų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kopūstai |
4 vienetai | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
1 sauja | petražolės |
2 vienetai | pomidorai |
25 gramai | kiauliena (liesa) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | lauro lapų (lapas) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Lauros šaltibarščiai
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Lauko čili sriuba
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Sriuba "Sveikata"
-
Grybų sriuba
-
Vasariška sriuba
-
Jogurto sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
Pomidorinė kopūstų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai,
500 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Petražolės,
1 sauja -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiauliena, liesa,
25 gramai - Aliejus
- Lauro lapai, lapas
- Kvapieji pipirai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puode užkaičiamas vanduo. Kopūstai susmulkinami ir metami į puodą. Supjaustoma kiauliena, bulvės, morkos ir petražolės, sudedama į puodą. Verdama 30 minučių. Likus 5 minutėms iki virimo pabaigos sudedami smulkinti pomidorai. Svogūnai susmulkinami ir apkepinami keptuvėje, tada sudedama į sriubą. Taip pat beriama druska ir pipirai.
Prieš patiekiant apibarstoma krapais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...