
500 gramų | kelmučiai (kojelės) |
4 vienetai | svogūnai |
500 gramų | kvietiniai miltai |
3 arbatiniai šaukšteliai | saulėgrąžų aliejus |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėlynių sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Sriuba "Čili"
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Vengriška žuvienė
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Grybų sriuba
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Trinta brokolių sriuba
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Žirnienė su grybais
-
Cukinijų sriuba su kariu
Baltarusiška grybų sriuba

- Paruošimo laikas:
-
Kelmučiai, kojelės,
500 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Saulėgrąžų aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Actas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Grybus pavirti apie 1-2 val., išgriebti ir permalti. Masę patroškinti aliejuje. Iš miltų išminkyti nelimpančią tešlą. Tešlą iškočioti ir padalinti skritulėliais (stilkinės diametro). Ant skritulėlių uždėti po šaukštą grybų ir užlenkti, kad tešla aptrauktų grybus iš visų galų, turi gautis pusrutulio formos koldūnai. Galus suspausti, kad suliptų. Į sultinį kuriame virė grybai įpilti 2 šaukštus miltų, užvirti ir sudėti padarytus koldūnus. Pavirus apie 10 min. įpilti acto ir druskos pagal skonį. Sriuba paruošta.
Komentarai (8)
-
Pasimetus
2016-05-03 01:54
Be komentaru... Cia tik gurmanam...
-
(anonimas)
2011-05-24 11:24
kebabai ideti biski cukraus
ir ledu ;-) :-p :-D :bloga: :bloga: :super: %-) %-)
-
cha
2009-07-05 19:06
...receptas tinka po cernobylio,nuo radiacijos.... :fuu: jooo baltarusija....vargseliai :geda: ,matyt lukasenka visai juos uzspaude ;-(