![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
500 gramų | kelmučiai (kojelės) |
4 vienetai | svogūnai |
500 gramų | kvietiniai miltai |
3 arbatiniai šaukšteliai | saulėgrąžų aliejus |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvienė iš konservų
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Voveraičių sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Jogurtinė sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Pievagrybių sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Suomiška žuvienė
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Dilgėlių sriubytė
-
Sriuba "Sveikata"
-
Trinta cukinijų sriuba
Baltarusiška grybų sriuba
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Kelmučiai, kojelės,
500 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Saulėgrąžų aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Actas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Grybus pavirti apie 1-2 val., išgriebti ir permalti. Masę patroškinti aliejuje. Iš miltų išminkyti nelimpančią tešlą. Tešlą iškočioti ir padalinti skritulėliais (stilkinės diametro). Ant skritulėlių uždėti po šaukštą grybų ir užlenkti, kad tešla aptrauktų grybus iš visų galų, turi gautis pusrutulio formos koldūnai. Galus suspausti, kad suliptų. Į sultinį kuriame virė grybai įpilti 2 šaukštus miltų, užvirti ir sudėti padarytus koldūnus. Pavirus apie 10 min. įpilti acto ir druskos pagal skonį. Sriuba paruošta.
Komentarai (8)
-
Pasimetus
2016-05-03 01:54
Be komentaru... Cia tik gurmanam...
-
(anonimas)
2011-05-24 11:24
kebabai ideti biski cukraus
ir ledu ;-) :-p :-D :bloga: :bloga: :super: %-) %-)
-
cha
2009-07-05 19:06
...receptas tinka po cernobylio,nuo radiacijos.... :fuu: jooo baltarusija....vargseliai :geda: ,matyt lukasenka visai juos uzspaude ;-(