Į puodą sudėkite pomidorus ir sultinį. Užvirkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 30 minučių.
Tada į puodą berkite susmulkintus bazilikus ir sriubą sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
Grąžinkite mišinį į puodą, supilkite grietinėlę ir sviestą, ir virkite ant mažos ugnies pastoviai maišydami.
Papuoškite papildomais baziliko lapeliais ir patiekite su mėgstama duona.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Pomidorų sriuba su bazilikais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 stiklinės | pomidorai (švieži, nuluptų, be sėklų ir supjaustyti) |
4 stiklinės | sultinys (vištienos) |
10 vienetų | bazilikas (šakelės) |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% (riebi) |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Agurkų sriuba
-
Lauros šaltibarščiai
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Moliūgų sriuba
-
Jogurtinė sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Žirnių sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Bananų sriuba
-
Sriuba su brokoliais
-
Vištienos sriuba su koldūnais
Pomidorų sriuba su bazilikais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai, švieži, nuluptų, be sėklų ir supjaustyti,
4 stiklinės -
Sultinys, vištienos,
4 stiklinės -
Bazilikas, šakelės,
10 vienetų -
Grietinėlė, 35%, riebi,
1 stiklinė -
Sviestas,
100 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą sudėkite pomidorus ir sultinį. Užvirkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 30 minučių.
Tada į puodą berkite susmulkintus bazilikus ir sriubą sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
Grąžinkite mišinį į puodą, supilkite grietinėlę ir sviestą, ir virkite ant mažos ugnies pastoviai maišydami.
Papuoškite papildomais baziliko lapeliais ir patiekite su mėgstama duona.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...