
Prancūziška svognų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
50 gramų | sviestas |
2 skiltelės | česnakas |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
1.25 litro | sultinys (jautienos) |
275 mililitrai | vynas (baltas) |
2 valgomieji šaukštai | konjakas (arba brendis) |
šiek tiek | druska |
700 gramų | svogūnai (pjaustyti žiedais) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Puode ištirpinam sviestą su aliejumi, dedam svogūnus, česnaką ir cukrų ir pakepinam maždaug 6 minutes arba iki kol svogūnai paruduos. Tada sumažinam ugnį iki mažiausios padalos ir leidžiam svogūnams dar pakepti apie 30 minąčių. Tada pilam baltą vyną ir sultiną ir viskam leidžiam pavirti maždaug 1 valandą ant labai žemos ugnies. Po to supilam konjaką arba brenįi, pagardinam druska ir pipirais. Ši sriuba ypatingai skani valgant su riekele paskrudinto batono su lydytu fermentiniu sūriu ant viršaus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba "Sveikata"
-
Žirnių sriuba
-
Ukrainietiška selianka
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Voveraičių sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Agurkų sriuba
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Kaliaropių sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Žirnių sriuba
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Greitoji sriubukė
-
Lauko čili sriuba
Prancūziška svognų sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pipirai, juodieji
-
Sviestas,
50 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Sultinys, jautienos,
1 ir 1/4 litro -
Vynas, baltas,
275 mililitrai -
Konjakas, arba brendis,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Svogūnai, pjaustyti žiedais,
700 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puode ištirpinam sviestą su aliejumi, dedam svogūnus, česnaką ir cukrų ir pakepinam maždaug 6 minutes arba iki kol svogūnai paruduos. Tada sumažinam ugnį iki mažiausios padalos ir leidžiam svogūnams dar pakepti apie 30 minąčių. Tada pilam baltą vyną ir sultiną ir viskam leidžiam pavirti maždaug 1 valandą ant labai žemos ugnies. Po to supilam konjaką arba brenįi, pagardinam druska ir pipirais. Ši sriuba ypatingai skani valgant su riekele paskrudinto batono su lydytu fermentiniu sūriu ant viršaus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...