
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | pienas |
250 gramų | briuselio kopūstai |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | bulvių |
100 gramų | žirniai (konservuoti) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Supjaustytos morkos, bulvės, bruselinių kopūstų gūželės išverdama nedideliame kiekyje vandens. Daržovėms suminkštėjus, į sriubą suberiami žirneliai, supilamas pienas, užvirinama, pagardinama sviestu, druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Greitoji sriubukė
-
Mamos žirnių sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Pomidorinė sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Lauko čili sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Baravykų sriuba
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Juka
-
Pupelių sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Perlinių kruopų košė
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
6 stiklinės -
Briuselio kopūstai,
250 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Žirniai, konservuoti,
100 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytos morkos, bulvės, bruselinių kopūstų gūželės išverdama nedideliame kiekyje vandens. Daržovėms suminkštėjus, į sriubą suberiami žirneliai, supilamas pienas, užvirinama, pagardinama sviestu, druska.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...