Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | pienas |
250 gramų | briuselio kopūstai |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | bulvių |
100 gramų | žirniai (konservuoti) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Supjaustytos morkos, bulvės, bruselinių kopūstų gūželės išverdama nedideliame kiekyje vandens. Daržovėms suminkštėjus, į sriubą suberiami žirneliai, supilamas pienas, užvirinama, pagardinama sviestu, druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daržovių sriuba
- Žalumynų ir sūrio sriuba
- Vištienos sultinys
- Moliūgų sriuba
- Čili sriuba
- Pievagrybių sriuba
- Sūrio sriuba su krevetėmis
- Saldi agrastų sriuba
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Sriuba su konservuotais žirneliais
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Dilgėlių sriuba
- Jogurtinė sriuba
- Avokadų sriuba su imbieru
- Daržovių sriuba su šonine
- Olandiška pievagrybių sriuba
- Pupelių sriuba
- Rūgštynių kremas
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Ukrainietiški barščiai
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
6 stiklinės -
Briuselio kopūstai,
250 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Žirniai, konservuoti,
100 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytos morkos, bulvės, bruselinių kopūstų gūželės išverdama nedideliame kiekyje vandens. Daržovėms suminkštėjus, į sriubą suberiami žirneliai, supilamas pienas, užvirinama, pagardinama sviestu, druska.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...