Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 6 stiklinės | pienas |
| 250 gramų | briuselio kopūstai |
| 1 vienetas | morkos |
| 2 vienetai | bulvių |
| 100 gramų | žirniai (konservuoti) |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Supjaustytos morkos, bulvės, bruselinių kopūstų gūželės išverdama nedideliame kiekyje vandens. Daržovėms suminkštėjus, į sriubą suberiami žirneliai, supilamas pienas, užvirinama, pagardinama sviestu, druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaimiška sriubikė
-
Grybų sriuba
-
Trinta aguročių sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Alaus sriuba
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Suomiška žuvienė
-
Brokolių sriuba
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Linos sriuba
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Lauko čili sriuba
-
Bulbienė
-
Pupelių sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
6 stiklinės -
Briuselio kopūstai,
250 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Žirniai, konservuoti,
100 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytos morkos, bulvės, bruselinių kopūstų gūželės išverdama nedideliame kiekyje vandens. Daržovėms suminkštėjus, į sriubą suberiami žirneliai, supilamas pienas, užvirinama, pagardinama sviestu, druska.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
