
400 gramų | mascarpone sūris (grietinėlės sūris) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
30 gramų | krapai |
200 gramų | krevetės be kevalo |
200 gramų | bulvių |
100 gramų | morkos |
40 mililitrų | saulėgrąžų aliejus |
30 gramų | petražolės |
Bulves nulupame, nuplauname ir supjaustome kubeliais. Jas suberiame į grietinėlės sūrio ir vandens masę.
Taip pat pridėkite šafrano arba kmynų ir druskos. Virkite virš vidutinės ugnies, kol virs bulvės.
Prieskonių labai daug nereikia, tačiau jie suteikia gražią spalvą.
Sutarkuojame morkas ir smulkiai sukapojame svogūną. Pakepiname ant aliejaus iki auksinės spalvos.
Kai bulvės jau išvirs, įdėkite į sriubą pakepintas daržoves ir nuluptas krevetes.
Kai sriuba pradės virti, įdėkite žalumynų, išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariška sriuba
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Greitoji sriubukė
-
Burokėlių sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Grybų sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Saldi agrastų sriuba
-
Bulbienė
-
Prancūziška svognų sriuba
Sūrio sriuba su krevetėmis

- Paruošimo laikas:
-
Mascarpone sūris, grietinėlės sūris,
400 gramų - Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Krapai,
30 gramų -
Krevetės be kevalo,
200 gramų -
Bulvės,
200 gramų -
Morkos,
100 gramų -
Saulėgrąžų aliejus,
40 mililitrų -
Petražolės,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Verdančiame vandenyje (1,5-2 l) ištirpiname grietinėlės sūrį, nuolat maišant.
Bulves nulupame, nuplauname ir supjaustome kubeliais. Jas suberiame į grietinėlės sūrio ir vandens masę.
Taip pat pridėkite šafrano arba kmynų ir druskos. Virkite virš vidutinės ugnies, kol virs bulvės.
Prieskonių labai daug nereikia, tačiau jie suteikia gražią spalvą.
Sutarkuojame morkas ir smulkiai sukapojame svogūną. Pakepiname ant aliejaus iki auksinės spalvos.
Kai bulvės jau išvirs, įdėkite į sriubą pakepintas daržoves ir nuluptas krevetes.
Kai sriuba pradės virti, įdėkite žalumynų, išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies.
Skanaus!
Komentarai (4)
-
as
2015-02-08 14:43
Dadejau cesnako,ryziu,lasisos,juros gerybiu rinkinuka.pirstelius apsilaizem.
-
Eri
2013-03-05 02:04
Tikrai labai skani sriubyte :) Rekomenduoju :)