
1 vienetas | svogūnai |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
4 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
100 - 150 g faršo,
farso prieskonių,
kiaušinio,
druskos,
džiūvėsėlių.
Sultiniui:
2 mėgstamo sultinio kubelių,
petražolių (krapų, kalendros).
Tešlai sutarkuojame svogūną, įdedame trynius, išmaišome, pilame miltus ir minkome tešlą. Vandens naudoti nereikia. Tešlą minkyti reikia gan ilgai, kad būtų elastinga. Faršą paruošiame įprastai, kaip kotletams.Tešlą labai plonai iškočiojame, supjaustome nedideliais kvadratėliais, suvilgome kraštus vandeniu ( kad geriau suliptų ),uždedame nedidelius gabalėlius faršo ir formuojame koldūniukus.Sultinio kubelius dedame į vandenį, užviriname, sudedame koldūniukus. Juos verdame apie 7 minutes. Baigiant virti sudedame kapotą žalumą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėlynių sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Sriuba "Čili"
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Vengriška žuvienė
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Grybų sriuba
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Trinta brokolių sriuba
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Žirnienė su grybais
-
Cukinijų sriuba su kariu
Koldūnų sriuba

- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, tryniai,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui:
100 - 150 g faršo,
farso prieskonių,
kiaušinio,
druskos,
džiūvėsėlių.
Sultiniui:
2 mėgstamo sultinio kubelių,
petražolių (krapų, kalendros).
Tešlai sutarkuojame svogūną, įdedame trynius, išmaišome, pilame miltus ir minkome tešlą. Vandens naudoti nereikia. Tešlą minkyti reikia gan ilgai, kad būtų elastinga. Faršą paruošiame įprastai, kaip kotletams.Tešlą labai plonai iškočiojame, supjaustome nedideliais kvadratėliais, suvilgome kraštus vandeniu ( kad geriau suliptų ),uždedame nedidelius gabalėlius faršo ir formuojame koldūniukus.Sultinio kubelius dedame į vandenį, užviriname, sudedame koldūniukus. Juos verdame apie 7 minutes. Baigiant virti sudedame kapotą žalumą.
Komentarai (15)
-
diana
2015-01-12 20:06
as verdu pirktus koldunu kad butu kuo minkstesni dedu pirktinio sultinio kas megsta astriau iberti pipiriuko,grietines ir skanaus
-
Eva
2014-05-29 14:14
Gera ideja su koldunais, bet sita sriuba bent atrodo nekaip, bet gal i turetu buti skani. Pries 12 metu teko sveciuotis lenkijoje, ir ten valgiau sriuba su koldunais, bet tie koldunai buvo isvirti lietuviskoje "burokeliu" sriuboje ;-) super sriuba siulau pabandyti issivirti.
-
Rnsss lt
2010-10-25 20:52
ohhhhhh,kokia skani pasildyta peciui :D
-
Rnsss lt
2010-10-25 20:51
ohhhhhhhh, kokia skani peciui pasildyta :Ddddd
-
au
2010-08-24 18:19
einu pasidaryt:D :bravo: :super: :super: :-D
-
coliuke
2010-05-21 01:50
kazko apetito nekelia
-
smaližius
2010-05-19 21:48
geriau būtų nesintetinis sultinys :super:
-
ww
2010-05-11 10:35
noriu valgyt
-
sandriukas
2010-05-10 18:48
nepatinka man %-)
-
Ramunė
2010-05-03 17:44
Suteikia gan pikantišką skonį. Bet galima ir nedėti, kas jo nemėgsta :-)