
250 mililitrų | pienas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
250 gramų | sultinys (vištienos) |
250 gramų | pievagrybiai (pjaustyti griežinėliais) |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis) |
0.5 vieneto | poras |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
120 mililitrų | grietinėlės, 35% |
Suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Į puodą supilti sultinį, pieną, įberti druskos, pipirų, viską gerai sumaišyti.
Sriubą uždengti ir virti apie 20 min, kartais pamaišant.
Sudėti ir trinti kol susidarys kreiminė masė. Galima patiekti. Labai skanu su skrudinta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Daržovių sriuba
-
Lietuviška kopūstienė
-
Kaliaropių sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Pupelių sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Grybų sriuba
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Perlinių kruopų košė
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Paprikų sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
Trinta pievagrybių sriuba

- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
250 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, vištienos,
250 gramų -
Pievagrybiai, pjaustyti griežinėliais,
250 gramų -
Svogūnai, nedidelis,
1 vienetas -
Poras,
0.5 vieneto -
Sviestas,
50 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
-
Grietinėlė, 35%,
120 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Puode ištirpdyti sviestą, sudėti grybus, pjaustytą svogūną ir porą, kepti apie 5 min. ol suminkštės.
Suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Į puodą supilti sultinį, pieną, įberti druskos, pipirų, viską gerai sumaišyti.
Sriubą uždengti ir virti apie 20 min, kartais pamaišant.
Sudėti ir trinti kol susidarys kreiminė masė. Galima patiekti. Labai skanu su skrudinta duona.
Komentarai (11)
-
zinau
2015-07-19 19:35
Turejau orginalu recepta, buvo lb daug sudetiniu daliu, bet poro tikrai nebuvo, buvo salietras
-
inga
2015-03-25 18:50
Istikruju ,kada grietinele det?
-
Juste
2014-03-07 12:37
Labai skani sriubyte :)
-
Kamile
2014-01-16 20:03
Dabar darau sita nustabia sriuba :) :) :) Per gaminimo pamokas su klase gaminom :D
PASAKISKA SRIUBA :b
-
jolanta
2013-04-06 22:13
nerealiai skanu :super:
-
Kara
2011-08-02 21:54
Kaip tik valgau, super skanu. Tačiau šiek tiek pakeičiau receptą. Vietoj vištienos sultinio dėjau daržovių, dėjau raudonajį svogūną, mat kito neturėjau ir daugiau grietinėlės. (Beje recepte neparašyta kada ją pilt, tai pyliau kartu su pienu).
-
Gabi
2010-11-05 11:51
Laaabai skaniai nuskambeju begu gamintis ;p
-
S@s@
2010-08-24 18:48
Labai skaniai atrodo, tai jau nesneku apie skoni.. ;-)
Pasaka %-) %-) %-)
Dabar kaip tik proga tai ir darau ja :ok:
-
Ilona
2010-05-03 12:20
Oi kok vegetariskas patiekalas :-D ''Sultinys Sultinys, vištienos, 250 gramų'' :-D Sita sriuba labai skani, tik nereik det to vistienos sultinio, o tiesiog darzoviu prieskoniu ara zoleliu sultini
:)