Duonos riekeles supjaustyti mažais kubeliais ir apkepinti su sviestu, kol paskrus. Suberti supjaustytas petražoles ir šiek tiek pakepinti, kol pasklis petražolių aromatas.
Sultinį užvirinti, sūrį supjaustyti mažais kubeliais ar sutarkuoti. Apkepintą duoną su petražolėmis ir sūriu suberti į kraštą sultinį. Palaukti, kol skrebučiai išbrinks, o sūris išsilydys. Sriubą lengvai išplakti, kad būtų kremo tirštumo.
Smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus suberti į lėkštes, įpilti karštos sriubos ir iš karto patiekti.
Žalumynų ir sūrio sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 litras | sultinys (mėsos) |
| 6 riekės | duona (balta) |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
| 200 gramų | sūris |
| 4 valgomieji šaukštai | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | muskatas (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dilgėlių sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Vištienos sriuba
-
Jogurtinė sriuba
-
Saldi agrastų sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Paprikų sriuba
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Trinta bulvienė
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Greitoji sriubukė
-
Grybų sriuba
-
Lauros šaltibarščiai
Žalumynų ir sūrio sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Duona, balta,
6 riekės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris,
200 gramų -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Muskatas, tarkuotas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duonos riekeles supjaustyti mažais kubeliais ir apkepinti su sviestu, kol paskrus. Suberti supjaustytas petražoles ir šiek tiek pakepinti, kol pasklis petražolių aromatas.
Sultinį užvirinti, sūrį supjaustyti mažais kubeliais ar sutarkuoti. Apkepintą duoną su petražolėmis ir sūriu suberti į kraštą sultinį. Palaukti, kol skrebučiai išbrinks, o sūris išsilydys. Sriubą lengvai išplakti, kad būtų kremo tirštumo.
Smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus suberti į lėkštes, įpilti karštos sriubos ir iš karto patiekti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
