Duonos riekeles supjaustyti mažais kubeliais ir apkepinti su sviestu, kol paskrus. Suberti supjaustytas petražoles ir šiek tiek pakepinti, kol pasklis petražolių aromatas.
Sultinį užvirinti, sūrį supjaustyti mažais kubeliais ar sutarkuoti. Apkepintą duoną su petražolėmis ir sūriu suberti į kraštą sultinį. Palaukti, kol skrebučiai išbrinks, o sūris išsilydys. Sriubą lengvai išplakti, kad būtų kremo tirštumo.
Smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus suberti į lėkštes, įpilti karštos sriubos ir iš karto patiekti.

Žalumynų ir sūrio sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 litras | sultinys (mėsos) |
6 riekės | duona (balta) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
200 gramų | sūris |
4 valgomieji šaukštai | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Kaimiška sriubikė
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Baravykų sriuba
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Jogurtinė sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Paprikų sriuba
-
Sūrio sriuba
-
Špinatų sriuba
Žalumynų ir sūrio sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Duona, balta,
6 riekės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris,
200 gramų -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Muskatas, tarkuotas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duonos riekeles supjaustyti mažais kubeliais ir apkepinti su sviestu, kol paskrus. Suberti supjaustytas petražoles ir šiek tiek pakepinti, kol pasklis petražolių aromatas.
Sultinį užvirinti, sūrį supjaustyti mažais kubeliais ar sutarkuoti. Apkepintą duoną su petražolėmis ir sūriu suberti į kraštą sultinį. Palaukti, kol skrebučiai išbrinks, o sūris išsilydys. Sriubą lengvai išplakti, kad būtų kremo tirštumo.
Smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus suberti į lėkštes, įpilti karštos sriubos ir iš karto patiekti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...