Duonos riekeles supjaustyti mažais kubeliais ir apkepinti su sviestu, kol paskrus. Suberti supjaustytas petražoles ir šiek tiek pakepinti, kol pasklis petražolių aromatas.
Sultinį užvirinti, sūrį supjaustyti mažais kubeliais ar sutarkuoti. Apkepintą duoną su petražolėmis ir sūriu suberti į kraštą sultinį. Palaukti, kol skrebučiai išbrinks, o sūris išsilydys. Sriubą lengvai išplakti, kad būtų kremo tirštumo.
Smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus suberti į lėkštes, įpilti karštos sriubos ir iš karto patiekti.

Žalumynų ir sūrio sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 litras | sultinys (mėsos) |
6 riekės | duona (balta) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
200 gramų | sūris |
4 valgomieji šaukštai | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mamos žirnių sriuba
-
Vasariška sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Trinta bulvienė
-
Kaimiška sriubikė
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Rūgštynių kremas
-
Žirnių sriuba
Žalumynų ir sūrio sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Duona, balta,
6 riekės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris,
200 gramų -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Muskatas, tarkuotas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duonos riekeles supjaustyti mažais kubeliais ir apkepinti su sviestu, kol paskrus. Suberti supjaustytas petražoles ir šiek tiek pakepinti, kol pasklis petražolių aromatas.
Sultinį užvirinti, sūrį supjaustyti mažais kubeliais ar sutarkuoti. Apkepintą duoną su petražolėmis ir sūriu suberti į kraštą sultinį. Palaukti, kol skrebučiai išbrinks, o sūris išsilydys. Sriubą lengvai išplakti, kad būtų kremo tirštumo.
Smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus suberti į lėkštes, įpilti karštos sriubos ir iš karto patiekti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...