Pupeles pamerkiame ir laikome per naktį. Kitą dieną jas verdame kartu su lauro lapu apie 40 min.
Skystyje, likusiame nuo pupelių, verdame supjaustytas bulves. Supilame pomidorų pastą.
Aliejuje apkepiname susmulkintą kiaulieną, svogūnus ir česnakus. Šiek tiek apkepus sudedame pjaustytą papriką. Šią masę dedame į sriubą su bulvėmis. Taip pat atgal dedame pupeles ir dar paverdame 10 minučių
Virimo pabaigoje sudedame prieskonius ir žoleles.
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų pasta |
2 vienetai | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | mairūnas (švieži) |
1 arbatinis šaukštelis | čiobreliai (džiovinti) |
1 vienetas | paprika |
3 skiltelės | česnakas |
400 gramų | pupelės (baltos) |
100 gramų | kiauliena (kumpis) |
4 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
2 saujos | petražolės (šviežios) |
0.5 vieneto | salierai |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
0.5 stiklinės | miežiai |
šiek tiek | mairūnas (švieži) |
šiek tiek | petražolės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziška svognų sriuba
- Lauros šaltibarščiai
- Moliūgų ir kukurūzų sriuba
- Baravykų sriuba
- Meksikietiška sriuba
- Tiršta daržovių sriuba
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Tiršta bulvienė su mėsa
- Sūrio sriuba su krevetėmis
- Lašišos ir lešių sriuba
- Lukštuko čili sriubkošė
- Suomiška žuvienė
- Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
- Daržovių sriuba
- Pieniška sriuba su aguonomis
- Florentietiška špinatų sriuba
- Vištienos sriuba su koldūnais
- Grybų sriuba su sūriu
- Pomidorinė kopūstų sriuba
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorų pasta,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Mairūnas, švieži,
1 arbatinis šaukštelis -
Čiobreliai, džiovinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprika,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Pupelės, baltos,
400 gramų -
Kiauliena, kumpis,
100 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Petražolės, šviežios,
2 saujos -
Salierai,
0.5 vieneto -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas -
Miežiai,
0.5 stiklinės - Mairūnas, švieži
- Petražolės, šviežios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles pamerkiame ir laikome per naktį. Kitą dieną jas verdame kartu su lauro lapu apie 40 min.
Skystyje, likusiame nuo pupelių, verdame supjaustytas bulves. Supilame pomidorų pastą.
Aliejuje apkepiname susmulkintą kiaulieną, svogūnus ir česnakus. Šiek tiek apkepus sudedame pjaustytą papriką. Šią masę dedame į sriubą su bulvėmis. Taip pat atgal dedame pupeles ir dar paverdame 10 minučių
Virimo pabaigoje sudedame prieskonius ir žoleles.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Mam
2013-09-21 16:03
O kumpis taip ir liko užmirštas?.. :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...