Užverdamas sultinys ir suberiamas supjaustytas sūris, šiek tiek paverdama ir sutrinama.
Beriamos supjaustytos morkos. Šiek tiek apverdama ir suberiami makaronai. Verdama, kol išvirs makaronai ir suminkštės morkos.
Suberiamos prieskoninės žolelės ir grietinė sumaišyta su miltais. Dar šiek tiek paverdama ir skanaujama.

Sriuba su makaronais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | sultinys (vištienos) |
150 gramų | sūris (baltas) |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | bazilikas |
2 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | morkos |
200 mililitrų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 sauja | makaronai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suomiška žuvienė
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Pupelių sriuba
-
Jogurtinė sriuba
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Burokėlių sriuba
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Linos sriuba
Sriuba su makaronais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, vištienos,
1.5 litro -
Sūris, baltas,
150 gramų - Mairūnas
- Petražolės
- Bazilikas
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Morkos,
2 vienetai -
Grietinė,
200 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Makaronai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užverdamas sultinys ir suberiamas supjaustytas sūris, šiek tiek paverdama ir sutrinama.
Beriamos supjaustytos morkos. Šiek tiek apverdama ir suberiami makaronai. Verdama, kol išvirs makaronai ir suminkštės morkos.
Suberiamos prieskoninės žolelės ir grietinė sumaišyta su miltais. Dar šiek tiek paverdama ir skanaujama.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...