Užverdamas sultinys ir suberiamas supjaustytas sūris, šiek tiek paverdama ir sutrinama.
Beriamos supjaustytos morkos. Šiek tiek apverdama ir suberiami makaronai. Verdama, kol išvirs makaronai ir suminkštės morkos.
Suberiamos prieskoninės žolelės ir grietinė sumaišyta su miltais. Dar šiek tiek paverdama ir skanaujama.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Sriuba su makaronais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | sultinys (vištienos) |
150 gramų | sūris (baltas) |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | bazilikas |
2 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | morkos |
200 mililitrų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 sauja | makaronai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Linos sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Suomiška žuvienė
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Brokolių sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Kopūstienė su grybais
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Kaliforniška šparagų sriuba
Sriuba su makaronais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, vištienos,
1.5 litro -
Sūris, baltas,
150 gramų - Mairūnas
- Petražolės
- Bazilikas
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Morkos,
2 vienetai -
Grietinė,
200 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Makaronai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užverdamas sultinys ir suberiamas supjaustytas sūris, šiek tiek paverdama ir sutrinama.
Beriamos supjaustytos morkos. Šiek tiek apverdama ir suberiami makaronai. Verdama, kol išvirs makaronai ir suminkštės morkos.
Suberiamos prieskoninės žolelės ir grietinė sumaišyta su miltais. Dar šiek tiek paverdama ir skanaujama.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...