Susmulkinti salierą, morką, burokelius. Supjautyti svogūną. Daržoves truputi patroškinti svieste ir užpilti sultiniu. Virti, tol kol daržovės visiškai suminkštės, po to jas pertrinti su blenderiu.
Pertrintą sriubą paprieskoniuoti ir užvirinti.
Pagardinti džiovintais baravykais, grietine ir petražolėmis. Patiekti su bulviu bokšteliais, kaip nuotraukoje.
Skanaus
Trinta burokelių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 litro | sultinys (daržovių) |
200 gramų | salierai |
50 gramų | sviestas |
200 gramų | morkos |
500 gramų | burokėliai |
150 gramų | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | baravykai (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Sriuba su konservuotais žirneliais
- Moliūgų sriuba
- Pertrinta pievagrybių sriuba
- Saldi agrastų sriuba
- Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
- Mėlynių sriuba
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Pieniška moliūgų sriuba
- Trinta burokelių sriuba
- Svogūnų sriuba
- Trinta pomidorų sriuba su sūriu
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Keptų moliūgų sriuba su vištiena
- Moliūgų sriuba
- Pomidorų sriuba
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Perlinių kruopų košė
- Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
- Prancūziška žirnienė
Trinta burokelių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, daržovių,
0.5 litro -
Salierai,
200 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Morkos,
200 gramų -
Burokėliai,
500 gramų -
Svogūnai,
150 gramų - Petražolės
- Grietinė
- Baravykai, džiovinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinti salierą, morką, burokelius. Supjautyti svogūną. Daržoves truputi patroškinti svieste ir užpilti sultiniu. Virti, tol kol daržovės visiškai suminkštės, po to jas pertrinti su blenderiu.
Pertrintą sriubą paprieskoniuoti ir užvirinti.
Pagardinti džiovintais baravykais, grietine ir petražolėmis. Patiekti su bulviu bokšteliais, kaip nuotraukoje.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...