Susmulkinti salierą, morką, burokelius. Supjautyti svogūną. Daržoves truputi patroškinti svieste ir užpilti sultiniu. Virti, tol kol daržovės visiškai suminkštės, po to jas pertrinti su blenderiu.
Pertrintą sriubą paprieskoniuoti ir užvirinti.
Pagardinti džiovintais baravykais, grietine ir petražolėmis. Patiekti su bulviu bokšteliais, kaip nuotraukoje.
Skanaus

Trinta burokelių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 litro | sultinys (daržovių) |
200 gramų | salierai |
50 gramų | sviestas |
200 gramų | morkos |
500 gramų | burokėliai |
150 gramų | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | baravykai (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta bulvių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Tiršta žirnių sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Petražolių sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Brokolių trinta sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Pieniška brokolių sriuba
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
Trinta burokelių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, daržovių,
0.5 litro -
Salierai,
200 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Morkos,
200 gramų -
Burokėliai,
500 gramų -
Svogūnai,
150 gramų - Petražolės
- Grietinė
- Baravykai, džiovinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinti salierą, morką, burokelius. Supjautyti svogūną. Daržoves truputi patroškinti svieste ir užpilti sultiniu. Virti, tol kol daržovės visiškai suminkštės, po to jas pertrinti su blenderiu.
Pertrintą sriubą paprieskoniuoti ir užvirinti.
Pagardinti džiovintais baravykais, grietine ir petražolėmis. Patiekti su bulviu bokšteliais, kaip nuotraukoje.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...