Susmulkinti salierą, morką, burokelius. Supjautyti svogūną. Daržoves truputi patroškinti svieste ir užpilti sultiniu. Virti, tol kol daržovės visiškai suminkštės, po to jas pertrinti su blenderiu.
Pertrintą sriubą paprieskoniuoti ir užvirinti.
Pagardinti džiovintais baravykais, grietine ir petražolėmis. Patiekti su bulviu bokšteliais, kaip nuotraukoje.
Skanaus

Trinta burokelių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 litro | sultinys (daržovių) |
200 gramų | salierai |
50 gramų | sviestas |
200 gramų | morkos |
500 gramų | burokėliai |
150 gramų | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | baravykai (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Sriuba "Dieta"
-
Burokėlių sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Trinta bulvienė
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Keptų moliūgų sriuba su vištiena
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Trinta sriuba su salierais
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Pomidorų sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
Trinta burokelių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, daržovių,
0.5 litro -
Salierai,
200 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Morkos,
200 gramų -
Burokėliai,
500 gramų -
Svogūnai,
150 gramų - Petražolės
- Grietinė
- Baravykai, džiovinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinti salierą, morką, burokelius. Supjautyti svogūną. Daržoves truputi patroškinti svieste ir užpilti sultiniu. Virti, tol kol daržovės visiškai suminkštės, po to jas pertrinti su blenderiu.
Pertrintą sriubą paprieskoniuoti ir užvirinti.
Pagardinti džiovintais baravykais, grietine ir petražolėmis. Patiekti su bulviu bokšteliais, kaip nuotraukoje.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...