
Svogūnų trinta sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
200 gramų | vištų blauzdelės |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
150 gramų | žirniai |
1 vienetas | bulvių |
šiek tiek | salierai (lapai) |
šiek tiek | bazilikas |
1 vienetas | sultinys (kubelis) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Užkaičiame 1,5 l vandens. Sudedame smulkintą vištieną, morkas ir sultinio kubelį. Verdame, kol išverda vištiena. Tada mėsą atskiriame nuo kaulų ir smulkiais supjaustome. Suberiame smulkintą bulvę, žirnius ir saliero lapus. Taip pat smulkintą vištieną. paskaniname prieskoniais ir sutriname. Papuošiame petražolėmis ir grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Trinta brokolių sriuba
-
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Burokėlių sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Saldi agrastų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Porų trinta sriuba
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Trinta bulvienė
-
Bulvių ir porų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
Svogūnų trinta sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų blauzdelės,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Žirniai,
150 gramų -
Bulvės,
1 vienetas - Salierai, lapai
- Bazilikas
-
Sultinys, kubelis,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užkaičiame 1,5 l vandens. Sudedame smulkintą vištieną, morkas ir sultinio kubelį. Verdame, kol išverda vištiena. Tada mėsą atskiriame nuo kaulų ir smulkiais supjaustome. Suberiame smulkintą bulvę, žirnius ir saliero lapus. Taip pat smulkintą vištieną. paskaniname prieskoniais ir sutriname. Papuošiame petražolėmis ir grietine.
Reklama:
Komentarai (4)
-
mama
2014-02-03 14:22
nesusipratimas - svogūnų sriuba be svogūnų ????
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...