Baltas gerai nuplautų porų dalis supjaustyti juostelėmis, ištroškinti svieste, sudėti nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, užpilti sultiniu ir virti 20-25 min.
Po to viską išmaišyti plaktuvu arba pertrinti per sietelį, pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
Supilti suplaktą su tryniu grietinę.
Sriubą išmaišyti ir pašildyti (nevirti).
Patiekti su skrebučiais (iš bandelės) arba plikytais žirneliais.

Prancūziška bulvių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | bulvių |
4 vienetai | poras |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
4 stiklinės | sultinys |
1 stiklinė | grietinė (12 proc.) |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta bulvių sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Trinta sriuba su salierais
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Perlinių kruopų košė
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Petražolių sriuba
-
Moliūgo kisielius
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Pomidorų sriuba
-
Brokolių trinta sriuba
Prancūziška bulvių sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
600 gramų -
Poras,
4 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
4 stiklinės -
Grietinė, 12 proc.,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltas gerai nuplautų porų dalis supjaustyti juostelėmis, ištroškinti svieste, sudėti nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, užpilti sultiniu ir virti 20-25 min.
Po to viską išmaišyti plaktuvu arba pertrinti per sietelį, pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
Supilti suplaktą su tryniu grietinę.
Sriubą išmaišyti ir pašildyti (nevirti).
Patiekti su skrebučiais (iš bandelės) arba plikytais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
ele
2011-04-30 13:22
Nuostabi sriuba! ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...