Baltas gerai nuplautų porų dalis supjaustyti juostelėmis, ištroškinti svieste, sudėti nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, užpilti sultiniu ir virti 20-25 min.
Po to viską išmaišyti plaktuvu arba pertrinti per sietelį, pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
Supilti suplaktą su tryniu grietinę.
Sriubą išmaišyti ir pašildyti (nevirti).
Patiekti su skrebučiais (iš bandelės) arba plikytais žirneliais.

Prancūziška bulvių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | bulvių |
4 vienetai | poras |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
4 stiklinės | sultinys |
1 stiklinė | grietinė (12 proc.) |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta sriuba su salierais
-
Brokolių sriuba
-
Cukinijų sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Mėlynių sriuba
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Moliūgų sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Moliūgo kisielius
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Rūgštynių kremas
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Rugpjūčio skonis
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Perlinių kruopų košė
-
Porų trinta sriuba
-
Pomidorų sriuba su cukinija
Prancūziška bulvių sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
600 gramų -
Poras,
4 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
4 stiklinės -
Grietinė, 12 proc.,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltas gerai nuplautų porų dalis supjaustyti juostelėmis, ištroškinti svieste, sudėti nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, užpilti sultiniu ir virti 20-25 min.
Po to viską išmaišyti plaktuvu arba pertrinti per sietelį, pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
Supilti suplaktą su tryniu grietinę.
Sriubą išmaišyti ir pašildyti (nevirti).
Patiekti su skrebučiais (iš bandelės) arba plikytais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
ele
2011-04-30 13:22
Nuostabi sriuba! ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...