Baltas gerai nuplautų porų dalis supjaustyti juostelėmis, ištroškinti svieste, sudėti nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, užpilti sultiniu ir virti 20-25 min.
Po to viską išmaišyti plaktuvu arba pertrinti per sietelį, pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
Supilti suplaktą su tryniu grietinę.
Sriubą išmaišyti ir pašildyti (nevirti).
Patiekti su skrebučiais (iš bandelės) arba plikytais žirneliais.

Prancūziška bulvių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | bulvių |
4 vienetai | poras |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
4 stiklinės | sultinys |
1 stiklinė | grietinė (12 proc.) |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgo kisielius
-
Perlinių kruopų košė
-
Trinta burokelių sriuba
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Sriuba ''Greitukė''
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Porų trinta sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Trinta bulvienė
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Bulvių ir porų sriuba
Prancūziška bulvių sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
600 gramų -
Poras,
4 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
4 stiklinės -
Grietinė, 12 proc.,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltas gerai nuplautų porų dalis supjaustyti juostelėmis, ištroškinti svieste, sudėti nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, užpilti sultiniu ir virti 20-25 min.
Po to viską išmaišyti plaktuvu arba pertrinti per sietelį, pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
Supilti suplaktą su tryniu grietinę.
Sriubą išmaišyti ir pašildyti (nevirti).
Patiekti su skrebučiais (iš bandelės) arba plikytais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
ele
2011-04-30 13:22
Nuostabi sriuba! ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...