Rugpjūčio skonis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | moliūgai | |
5 vienetai | bulvių | |
4 vienetai | paprika | |
2 vienetai | svogūnai | |
2 vienetai | poras | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
Patiekiant: | ||
10 riekių | batonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Moliūgą išpjaustome, dedame i puodą.
2.
Paprikas, porus, bulves ir svogūnus supjaustome.
3.
Apkepiname ir sudedame į puodą su moliūgu.
4.
Viską užpilame vandeniu, kad apsemtų, pagardiname prieskoniais ir verdame.
5.
Kai viskas išvirs, sutriname trintuvu ir dar paverdame 10 minučių.
6.
Batono riekes supjaustome kubeliais ir paskrudiname.
7.
Patiekiant sriubą užberiame batono kubelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta burokelių sriuba
- Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Svogūnų sriuba
- Imbierinė avokadų sriuba
- Pieniška moliūgų sriuba
- Svogūnų trinta sriuba
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Trinta brokolių sriuba
- Trinta cukinijų sriuba
- Trinta sriuba su salierais
- Moliūgų sriuba
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Tiršta žirnių sriuba
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Pertrinta pievagrybių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Avokadų sriuba su imbieru
- Petražolių sriuba
- Pomidorų ir bazilikų sriuba
Rugpjūčio skonis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Moliūgai,
1 vienetas -
Bulvės,
5 vienetai -
Paprika,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Poras,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Batonas,
10 riekių - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Moliūgą išpjaustome, dedame i puodą.
Paprikas, porus, bulves ir svogūnus supjaustome.
Apkepiname ir sudedame į puodą su moliūgu.
Viską užpilame vandeniu, kad apsemtų, pagardiname prieskoniais ir verdame.
Kai viskas išvirs, sutriname trintuvu ir dar paverdame 10 minučių.
Batono riekes supjaustome kubeliais ir paskrudiname.
Patiekiant sriubą užberiame batono kubelius.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Niam niam
2016-08-26 22:48
Gardu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...