
Rugpjūčio skonis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | moliūgai | |
5 vienetai | bulvių | |
4 vienetai | paprika | |
2 vienetai | svogūnai | |
2 vienetai | poras | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
Patiekiant: | ||
10 riekių | batonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Moliūgą išpjaustome, dedame i puodą.
2.
Paprikas, porus, bulves ir svogūnus supjaustome.
3.
Apkepiname ir sudedame į puodą su moliūgu.
4.
Viską užpilame vandeniu, kad apsemtų, pagardiname prieskoniais ir verdame.
5.
Kai viskas išvirs, sutriname trintuvu ir dar paverdame 10 minučių.
6.
Batono riekes supjaustome kubeliais ir paskrudiname.
7.
Patiekiant sriubą užberiame batono kubelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Moliūgų sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Trinta bulvienė
-
Kreminė salierų sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Sriuba ''Greitukė''
-
Perlinių kruopų košė
-
Trinta runkelių sriuba
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Rugpjūčio skonis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Moliūgai,
1 vienetas -
Bulvės,
5 vienetai -
Paprika,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Poras,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Batonas,
10 riekių - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Moliūgą išpjaustome, dedame i puodą.
Paprikas, porus, bulves ir svogūnus supjaustome.
Apkepiname ir sudedame į puodą su moliūgu.
Viską užpilame vandeniu, kad apsemtų, pagardiname prieskoniais ir verdame.
Kai viskas išvirs, sutriname trintuvu ir dar paverdame 10 minučių.
Batono riekes supjaustome kubeliais ir paskrudiname.
Patiekiant sriubą užberiame batono kubelius.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Niam niam
2016-08-26 22:48
Gardu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...