
Petražolių sriuba
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 | petražolės |
1 pundelis | pipirnė |
30 gramų | sviestas |
500 gramų | bulvių |
1.7 litro | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į verdantį, pasūdytą vandenį sudėti gerai nuplautas petražoles, pipirines ir supjaustytas bulves (truputį smulkiai pjaustytų petražolių palikti išvirtai sriubai pabarstyti).
2.
Virti apie 1 val. ant mažos ugnies.
3.
Sriubą ištrinti pro sietelį į dubenį, prieš tai į jį įdėjus sviesto. Ant viršaus pabarstyti pjaustytų petražolių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta bulvienė
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Sriuba ''Greitukė''
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Tiršta žirnių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Moliūgų sriuba
-
Pieniška brokolių sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Pomidorų sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Bulvių ir porų sriuba
Petražolių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Petražolės,
100 -
Pipirnė,
1 pundelis -
Sviestas,
30 gramų -
Bulvės,
500 gramų -
Vanduo,
1 ir 7/10 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį, pasūdytą vandenį sudėti gerai nuplautas petražoles, pipirines ir supjaustytas bulves (truputį smulkiai pjaustytų petražolių palikti išvirtai sriubai pabarstyti).
Virti apie 1 val. ant mažos ugnies.
Sriubą ištrinti pro sietelį į dubenį, prieš tai į jį įdėjus sviesto. Ant viršaus pabarstyti pjaustytų petražolių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...