
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
500 gramų | moliūgai |
100 gramų | pupelės |
100 gramų | grybai (džiovinti) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | pomidorai |
3 vienetai | bulvių |
Moliūgą ir grybus sudedame į vandenį ir verdame apie 10-15 minučių. Po to išgriebiame grybus ir susmulkiname. Į sriubą supilame pupeles. Paverdame dar pora minučių ir moliūgus su pupelėmis sutriname.
Susmulkintą svogūną su pomidorais ir grybais pakepiname ant sviesto pora minučių. Pabarstome prieskoniai, išmaišome.
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais supjaustytas bulves ir paverdame 10 min.
Po to sudedame pakepintus svogūnus su pomidorais ir grybais bei supilame sutrintą moliūgų masę.
Viską verdame ant silpnos ugnies apie 20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Moliūgo kisielius
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Saldi agrastų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Moliūgų sriuba
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Kreminė salierų sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Trinta burokelių sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Rugpjūčio skonis
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
Gardi moliūgų sriuba

- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Moliūgai,
500 gramų -
Pupelės,
100 gramų -
Grybai, džiovinti,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Moliūgą supjaustome šiaudeliais.
Moliūgą ir grybus sudedame į vandenį ir verdame apie 10-15 minučių. Po to išgriebiame grybus ir susmulkiname. Į sriubą supilame pupeles. Paverdame dar pora minučių ir moliūgus su pupelėmis sutriname.
Susmulkintą svogūną su pomidorais ir grybais pakepiname ant sviesto pora minučių. Pabarstome prieskoniai, išmaišome.
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais supjaustytas bulves ir paverdame 10 min.
Po to sudedame pakepintus svogūnus su pomidorais ir grybais bei supilame sutrintą moliūgų masę.
Viską verdame ant silpnos ugnies apie 20 minučių.
Komentarai (5)
-
Ona
2013-11-26 11:49
Sriuba tikrai labai skani. Viskas čia yra gerai. Pupeles ėmiau išvirtas ir užšaldytas, nes tik taip aš jas pasiruošiu žiemai. Džiovinti baravykai pas mane buvo malti. Moliūgų ir pupelių netryniau, bet mūsų šeimai ir taip buvo labai gerai.
-
Stasė
2013-01-06 19:57
Manau, kad Jonas apsinuodijo pupelėmis, nes per tokį trumpą laiką pupelės nespėjo išvirti.O jau nuo senų laikų žinoma, kad nevirtos arba nedavirtos pupelės yra noudingos.
-
jonas
2011-08-27 12:31
patikėkit manimi, jokie čia ekspertai jus