šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
500 gramų | moliūgai |
100 gramų | pupelės |
100 gramų | grybai (džiovinti) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | pomidorai |
3 vienetai | bulvių |
Moliūgą ir grybus sudedame į vandenį ir verdame apie 10-15 minučių. Po to išgriebiame grybus ir susmulkiname. Į sriubą supilame pupeles. Paverdame dar pora minučių ir moliūgus su pupelėmis sutriname.
Susmulkintą svogūną su pomidorais ir grybais pakepiname ant sviesto pora minučių. Pabarstome prieskoniai, išmaišome.
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais supjaustytas bulves ir paverdame 10 min.
Po to sudedame pakepintus svogūnus su pomidorais ir grybais bei supilame sutrintą moliūgų masę.
Viską verdame ant silpnos ugnies apie 20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Trinta runkelių sriuba
- Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
- Rūgštynių kremas
- Tiršta žirnių sriuba
- Trinta moliūgų sriuba
- Sriuba (Sopa criolla)
- Trinta pomidorų sriuba su sūriu
- Trinta svogūnų sriuba
- Svogūnų trinta sriuba
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Mėlynių sriuba
- Alaus sriuba
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Trinta morkų ir moliūgų sriuba
- Bulvių ir porų sriuba
- Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
- Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
- Prancūziška bulvių sriuba
Gardi moliūgų sriuba
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Moliūgai,
500 gramų -
Pupelės,
100 gramų -
Grybai, džiovinti,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Moliūgą supjaustome šiaudeliais.
Moliūgą ir grybus sudedame į vandenį ir verdame apie 10-15 minučių. Po to išgriebiame grybus ir susmulkiname. Į sriubą supilame pupeles. Paverdame dar pora minučių ir moliūgus su pupelėmis sutriname.
Susmulkintą svogūną su pomidorais ir grybais pakepiname ant sviesto pora minučių. Pabarstome prieskoniai, išmaišome.
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais supjaustytas bulves ir paverdame 10 min.
Po to sudedame pakepintus svogūnus su pomidorais ir grybais bei supilame sutrintą moliūgų masę.
Viską verdame ant silpnos ugnies apie 20 minučių.
Komentarai (5)
-
Ona
2013-11-26 11:49
Sriuba tikrai labai skani. Viskas čia yra gerai. Pupeles ėmiau išvirtas ir užšaldytas, nes tik taip aš jas pasiruošiu žiemai. Džiovinti baravykai pas mane buvo malti. Moliūgų ir pupelių netryniau, bet mūsų šeimai ir taip buvo labai gerai.
-
Stasė
2013-01-06 19:57
Manau, kad Jonas apsinuodijo pupelėmis, nes per tokį trumpą laiką pupelės nespėjo išvirti.O jau nuo senų laikų žinoma, kad nevirtos arba nedavirtos pupelės yra noudingos.
-
jonas
2011-08-27 12:31
patikėkit manimi, jokie čia ekspertai jus