Supjaustytos daržovės — morkos, brokoliai, bulvės — verdamos nedideliame vandens kiekyje (150 ml), paskui suberiami žirneliai. Kai daržovės suminkštėja, supilamas pienas, užvirinama, pagardinama sviestu.
Skanaus :-)
Pieniška brokolių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 6 stiklinės | pienas |
| 250 gramų | brokoliai |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | bulvių |
| 100 gramų | žirniai (konservuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėlynių sriuba
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Alaus sriuba
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Sriuba "Dieta"
-
Gaspačas
-
Pieniška brokolių sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Burokėlių sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
Pieniška brokolių sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
6 stiklinės -
Brokoliai,
250 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
1 vienetas -
Žirniai, konservuoti,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytos daržovės — morkos, brokoliai, bulvės — verdamos nedideliame vandens kiekyje (150 ml), paskui suberiami žirneliai. Kai daržovės suminkštėja, supilamas pienas, užvirinama, pagardinama sviestu.
Skanaus :-)
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
