Supjaustytos daržovės — morkos, brokoliai, bulvės — verdamos nedideliame vandens kiekyje (150 ml), paskui suberiami žirneliai. Kai daržovės suminkštėja, supilamas pienas, užvirinama, pagardinama sviestu.
Skanaus :-)
Pieniška brokolių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
6 stiklinės | pienas |
250 gramų | brokoliai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | bulvių |
100 gramų | žirniai (konservuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
- Moliūgų sriuba
- Sriuba "Dieta"
- Prancūziška žirnienė
- Moliūgo kisielius
- Trinta burokelių sriuba
- Trinta svogūnų sriuba
- Rūgštynių kremas
- Trinta moliūgų sriuba
- Pertrinta pievagrybių sriuba
- Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
- Brokolių trinta sriuba
- Sriuba (Sopa criolla)
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
- Trinta kukurūzų sriuba
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Cukinijų sriuba su kariu
- Svogūnų trinta sriuba
- Pertrinta burokėlių sriuba
Pieniška brokolių sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
6 stiklinės -
Brokoliai,
250 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
1 vienetas -
Žirniai, konservuoti,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytos daržovės — morkos, brokoliai, bulvės — verdamos nedideliame vandens kiekyje (150 ml), paskui suberiami žirneliai. Kai daržovės suminkštėja, supilamas pienas, užvirinama, pagardinama sviestu.
Skanaus :-)
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...