Supjaustytos daržovės — morkos, brokoliai, bulvės — verdamos nedideliame vandens kiekyje (150 ml), paskui suberiami žirneliai. Kai daržovės suminkštėja, supilamas pienas, užvirinama, pagardinama sviestu.
Skanaus :-)
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Pieniška brokolių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
6 stiklinės | pienas |
250 gramų | brokoliai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | bulvių |
100 gramų | žirniai (konservuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Moliūgo kisielius
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Bulvių ir porų sriuba
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Trinta sriuba su salierais
-
Sriuba ''Greitukė''
-
Sriuba (Sopa criolla)
Pieniška brokolių sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
6 stiklinės -
Brokoliai,
250 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
1 vienetas -
Žirniai, konservuoti,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytos daržovės — morkos, brokoliai, bulvės — verdamos nedideliame vandens kiekyje (150 ml), paskui suberiami žirneliai. Kai daržovės suminkštėja, supilamas pienas, užvirinama, pagardinama sviestu.
Skanaus :-)
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...