
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
1 stiklinė | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
5 stiklinės | sultinys (Paukštienos) |
400 gramų | pievagrybiai |
30 gramų | poras |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Susmulkintą porą pakepiname giliame puode su įkaitintais riebalais. Vėliaus sudedame pjaustytus grybus ir maišydami kepiname apie 5 minutes. Maišydami suberiame kvietinius miltus, supilkite visą sultinį, ant silpnos ugnies ir verdame apie 40 minučių. Viską pagardiname maltais juodaisiais pipirais ir druska, bei sutriname elektriniu blenderiu. Kiaušinių baltymus išplakame, sumaišome su grietinėle ir lėtai maišydami supilame į sriubą. Maišydami pakaitiname trumpai iki 70 laipsnių temperatūros. Sriubą patiekiame apibarstytą baltos duonos skrebučiais ir įvairiais kapotais žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Saldi agrastų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Cukinijų sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Gaspačas
-
Trinta bulvienė
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Svogūnų sriuba
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Bulvių ir porų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, baltymai,
3 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Sultinys, Paukštienos,
5 stiklinės -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Poras,
30 gramų - Žalumynai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkintą porą pakepiname giliame puode su įkaitintais riebalais. Vėliaus sudedame pjaustytus grybus ir maišydami kepiname apie 5 minutes. Maišydami suberiame kvietinius miltus, supilkite visą sultinį, ant silpnos ugnies ir verdame apie 40 minučių. Viską pagardiname maltais juodaisiais pipirais ir druska, bei sutriname elektriniu blenderiu. Kiaušinių baltymus išplakame, sumaišome su grietinėle ir lėtai maišydami supilame į sriubą. Maišydami pakaitiname trumpai iki 70 laipsnių temperatūros. Sriubą patiekiame apibarstytą baltos duonos skrebučiais ir įvairiais kapotais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...