
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
1 stiklinė | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
5 stiklinės | sultinys (Paukštienos) |
400 gramų | pievagrybiai |
30 gramų | poras |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Susmulkintą porą pakepiname giliame puode su įkaitintais riebalais. Vėliaus sudedame pjaustytus grybus ir maišydami kepiname apie 5 minutes. Maišydami suberiame kvietinius miltus, supilkite visą sultinį, ant silpnos ugnies ir verdame apie 40 minučių. Viską pagardiname maltais juodaisiais pipirais ir druska, bei sutriname elektriniu blenderiu. Kiaušinių baltymus išplakame, sumaišome su grietinėle ir lėtai maišydami supilame į sriubą. Maišydami pakaitiname trumpai iki 70 laipsnių temperatūros. Sriubą patiekiame apibarstytą baltos duonos skrebučiais ir įvairiais kapotais žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta burokelių sriuba
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Moliūgų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Alaus sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Svogūnų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Rugpjūčio skonis
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Tiršta žirnių sriuba
-
Cukinijų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Mėlynių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Saldi agrastų sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, baltymai,
3 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Sultinys, Paukštienos,
5 stiklinės -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Poras,
30 gramų - Žalumynai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkintą porą pakepiname giliame puode su įkaitintais riebalais. Vėliaus sudedame pjaustytus grybus ir maišydami kepiname apie 5 minutes. Maišydami suberiame kvietinius miltus, supilkite visą sultinį, ant silpnos ugnies ir verdame apie 40 minučių. Viską pagardiname maltais juodaisiais pipirais ir druska, bei sutriname elektriniu blenderiu. Kiaušinių baltymus išplakame, sumaišome su grietinėle ir lėtai maišydami supilame į sriubą. Maišydami pakaitiname trumpai iki 70 laipsnių temperatūros. Sriubą patiekiame apibarstytą baltos duonos skrebučiais ir įvairiais kapotais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...