Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
| 1 stiklinė | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 5 stiklinės | sultinys (Paukštienos) |
| 400 gramų | pievagrybiai |
| 30 gramų | poras |
| šiek tiek | žalumynų |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Susmulkintą porą pakepiname giliame puode su įkaitintais riebalais. Vėliaus sudedame pjaustytus grybus ir maišydami kepiname apie 5 minutes. Maišydami suberiame kvietinius miltus, supilkite visą sultinį, ant silpnos ugnies ir verdame apie 40 minučių. Viską pagardiname maltais juodaisiais pipirais ir druska, bei sutriname elektriniu blenderiu. Kiaušinių baltymus išplakame, sumaišome su grietinėle ir lėtai maišydami supilame į sriubą. Maišydami pakaitiname trumpai iki 70 laipsnių temperatūros. Sriubą patiekiame apibarstytą baltos duonos skrebučiais ir įvairiais kapotais žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brokolių sriuba
-
Rugpjūčio skonis
-
Sriuba "Dieta"
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Bulvių ir porų sriuba
-
Pieniška brokolių sriuba
-
Moliūgo kisielius
-
Trinta brokolių sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Moliūgų sriuba
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Trinta bulvienė
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, baltymai,
3 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Sultinys, Paukštienos,
5 stiklinės -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Poras,
30 gramų - Žalumynai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkintą porą pakepiname giliame puode su įkaitintais riebalais. Vėliaus sudedame pjaustytus grybus ir maišydami kepiname apie 5 minutes. Maišydami suberiame kvietinius miltus, supilkite visą sultinį, ant silpnos ugnies ir verdame apie 40 minučių. Viską pagardiname maltais juodaisiais pipirais ir druska, bei sutriname elektriniu blenderiu. Kiaušinių baltymus išplakame, sumaišome su grietinėle ir lėtai maišydami supilame į sriubą. Maišydami pakaitiname trumpai iki 70 laipsnių temperatūros. Sriubą patiekiame apibarstytą baltos duonos skrebučiais ir įvairiais kapotais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
