Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
1 stiklinė | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
5 stiklinės | sultinys (Paukštienos) |
400 gramų | pievagrybiai |
30 gramų | poras |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Susmulkintą porą pakepiname giliame puode su įkaitintais riebalais. Vėliaus sudedame pjaustytus grybus ir maišydami kepiname apie 5 minutes. Maišydami suberiame kvietinius miltus, supilkite visą sultinį, ant silpnos ugnies ir verdame apie 40 minučių. Viską pagardiname maltais juodaisiais pipirais ir druska, bei sutriname elektriniu blenderiu. Kiaušinių baltymus išplakame, sumaišome su grietinėle ir lėtai maišydami supilame į sriubą. Maišydami pakaitiname trumpai iki 70 laipsnių temperatūros. Sriubą patiekiame apibarstytą baltos duonos skrebučiais ir įvairiais kapotais žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Porų trinta sriuba
- Pertrinta pievagrybių sriuba
- Tiršta žirnių sriuba
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Trinta bulvių sriuba
- Trinta burokelių sriuba
- Moliūgo kisielius
- Bulvių ir porų sriuba
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
- Trinta brokolių sriuba
- Prancūziška bulvių sriuba
- Gardi moliūgų sriuba
- Prancūziška žirnienė
- Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Kreminė salierų sriuba
- Paprikų sriuba
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, baltymai,
3 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Sultinys, Paukštienos,
5 stiklinės -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Poras,
30 gramų - Žalumynai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkintą porą pakepiname giliame puode su įkaitintais riebalais. Vėliaus sudedame pjaustytus grybus ir maišydami kepiname apie 5 minutes. Maišydami suberiame kvietinius miltus, supilkite visą sultinį, ant silpnos ugnies ir verdame apie 40 minučių. Viską pagardiname maltais juodaisiais pipirais ir druska, bei sutriname elektriniu blenderiu. Kiaušinių baltymus išplakame, sumaišome su grietinėle ir lėtai maišydami supilame į sriubą. Maišydami pakaitiname trumpai iki 70 laipsnių temperatūros. Sriubą patiekiame apibarstytą baltos duonos skrebučiais ir įvairiais kapotais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...