
Pieniška moliūgų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | moliūgai |
1 vienetas | morkos |
6 stiklinės | pienas |
2 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Moliūgai ir bulvės supjaustomi keturkampiais gabaliukais, morkos — griežinėliais. Pasūdytame vandenyje apverdamos morkos, paskui sudedami moliūgai ir bulvės. Kai daržovės suminkštėja, sriuba užbalinama pienu (užvirinama), sudedamas sviestas ir sutrinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Rūgštynių kremas
-
Moliūgų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Trinta bulvių sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Perlinių kruopų košė
-
Pieniška brokolių sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Porų trinta sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Moliūgo kisielius
-
Alaus sriuba
-
Trinta bulvienė
Pieniška moliūgų sriuba
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Moliūgai,
400 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Pienas,
6 stiklinės -
Bulvės,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgai ir bulvės supjaustomi keturkampiais gabaliukais, morkos — griežinėliais. Pasūdytame vandenyje apverdamos morkos, paskui sudedami moliūgai ir bulvės. Kai daržovės suminkštėja, sriuba užbalinama pienu (užvirinama), sudedamas sviestas ir sutrinama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...