Pieniška moliūgų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | moliūgai |
1 vienetas | morkos |
6 stiklinės | pienas |
2 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Moliūgai ir bulvės supjaustomi keturkampiais gabaliukais, morkos — griežinėliais. Pasūdytame vandenyje apverdamos morkos, paskui sudedami moliūgai ir bulvės. Kai daržovės suminkštėja, sriuba užbalinama pienu (užvirinama), sudedamas sviestas ir sutrinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta burokelių sriuba
- Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
- Trinta svogūnų sriuba
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Prancūziška bulvių sriuba
- Trinta sriuba su salierais
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Paprikų sriuba
- Pomidorų sriuba
- Petražolių sriuba
- Trinta runkelių sriuba
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Sriuba "Dieta"
- Trinta bulvienė
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Trinta cukinijų sriuba
- Kreminė salierų sriuba
- Pieniška brokolių sriuba
- Tiršta žirnių sriuba
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
Pieniška moliūgų sriuba
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Moliūgai,
400 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Pienas,
6 stiklinės -
Bulvės,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgai ir bulvės supjaustomi keturkampiais gabaliukais, morkos — griežinėliais. Pasūdytame vandenyje apverdamos morkos, paskui sudedami moliūgai ir bulvės. Kai daržovės suminkštėja, sriuba užbalinama pienu (užvirinama), sudedamas sviestas ir sutrinama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...