
Bulvių ir porų sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai | bulvių | |
1 vienetas | poras | |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
0.5 vieneto | svogūnai | |
0.5 žiupsnelio | druska | |
Patiekiant: | ||
50 gramų | sūris (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, porus ir svogūną supjaustyti. Viską sudėti į puodą ir užpilti nedideliu kiekiu vandens. Virti apie 20 minučių.
2.
Sutrinti elektriniu trintuvu, supilti grietinėlę, pagardinti druska ir dar kartą užvirinti.
3.
Patiekiant į kiekvieną lėkštę berti sūrio.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rugpjūčio skonis
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Kreminė salierų sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Cukinijų sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Trinta runkelių sriuba
-
Saldi agrastų sriuba
-
Gaspačas
-
Keptų moliūgų sriuba su vištiena
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
Bulvių ir porų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
5 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Druska,
0.5 žiupsnelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sūris, tarkuotas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, porus ir svogūną supjaustyti. Viską sudėti į puodą ir užpilti nedideliu kiekiu vandens. Virti apie 20 minučių.
Sutrinti elektriniu trintuvu, supilti grietinėlę, pagardinti druska ir dar kartą užvirinti.
Patiekiant į kiekvieną lėkštę berti sūrio.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...