Salierus ir svogūną susmulkinti. Į puodą supilti aliejų ir pakepinti (2 minutes).
Bulvę nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Į puodą sudėti bulves, brokolius, sukapotas petražoles ir prieskonius.
Užpilti sultiniu.
Virti apie 25 minutes.
Išvirusią sriubą sutrinti su elektriniu trintuvu.
Tinka su grietine.
Trinta brokolių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | brokoliai |
1 sauja | petražolės |
šiek tiek | grietinė |
0.5 litro | sultinys (vištienos arba vanduo) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Sriuba su konservuotais žirneliais
- Moliūgų sriuba
- Pertrinta pievagrybių sriuba
- Saldi agrastų sriuba
- Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
- Mėlynių sriuba
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Pieniška moliūgų sriuba
- Trinta burokelių sriuba
- Svogūnų sriuba
- Trinta pomidorų sriuba su sūriu
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Keptų moliūgų sriuba su vištiena
- Moliūgų sriuba
- Pomidorų sriuba
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Perlinių kruopų košė
- Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
- Prancūziška žirnienė
Trinta brokolių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
300 gramų -
Petražolės,
1 sauja - Grietinė
-
Sultinys, vištienos arba vanduo,
0.5 litro -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Bulvės,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierus ir svogūną susmulkinti. Į puodą supilti aliejų ir pakepinti (2 minutes).
Bulvę nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Į puodą sudėti bulves, brokolius, sukapotas petražoles ir prieskonius.
Užpilti sultiniu.
Virti apie 25 minutes.
Išvirusią sriubą sutrinti su elektriniu trintuvu.
Tinka su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...