
4 riekės | duona |
3 skiltelės | česnakas |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
1 kilogramas | pomidorai |
4 vienetai | agurkų |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | vyno actas |
2 vienetai | paprika |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | pipirai (raudonieji) |
šiek tiek | druska |
Užpilkite nedideliu kiekiu vandens ir palikti 10 minučių.
Česnaką išspauskite.
Duoną nuspausti ir sumaišykite su česnaku, įpilkite druskos ir maišydami laipsniškai pilkite alyvuogių aliejų. Viską palikti 1 val. pastovėti.
Nulupkite pomidorų odelę ir susmulkinkite pomidorus.
Agurkus nuplaukite ir sukapokite.
Svogūną supjaustykite ir berkite į dubenį. Apliekite actu ir palikite 5 minutėms.
Paprikas apkepkite orkaitėje, tada nulupkite odelę, išimkite sėklas, o minkštimą supjaustykite kubeliais.
Petražoles sukapoti, sumaišyti su pjaustytomis daržovėmis, duona, dėti druskos pipirų.
Viską sutrinkite smulkintuvu ir padėti valandai į šaldytuvą.
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dietiniai barščiai
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
-
Saldi slyvų sriuba
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Braškynė
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Šaltibarščiai
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
-
Žalumynų šaltibarščiai
-
Vengriška šalta sriuba
-
Vyšnių sriuba
Gaspačas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Duona,
4 riekės -
Česnakas,
3 skiltelės -
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų -
Pomidorai,
1 kilogramas -
Agurkai,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vyno actas,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
2 vienetai - Petražolės
- Pipirai, raudonieji
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nupjaustykite duonos pluteles ir suplššyti minkštimą.
Užpilkite nedideliu kiekiu vandens ir palikti 10 minučių.
Česnaką išspauskite.
Duoną nuspausti ir sumaišykite su česnaku, įpilkite druskos ir maišydami laipsniškai pilkite alyvuogių aliejų. Viską palikti 1 val. pastovėti.
Nulupkite pomidorų odelę ir susmulkinkite pomidorus.
Agurkus nuplaukite ir sukapokite.
Svogūną supjaustykite ir berkite į dubenį. Apliekite actu ir palikite 5 minutėms.
Paprikas apkepkite orkaitėje, tada nulupkite odelę, išimkite sėklas, o minkštimą supjaustykite kubeliais.
Petražoles sukapoti, sumaišyti su pjaustytomis daržovėmis, duona, dėti druskos pipirų.
Viską sutrinkite smulkintuvu ir padėti valandai į šaldytuvą.
Skanaus :)
Komentarai (2)
-
Laikas
2013-08-17 10:57
Skani sriuba tik vietoj acto reikėtų dėti balzamiko actą ir trukmė su visais pasiruošimais apie 80 min.