
4 riekės | duona |
3 skiltelės | česnakas |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
1 kilogramas | pomidorai |
4 vienetai | agurkų |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | vyno actas |
2 vienetai | paprika |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | pipirai (raudonieji) |
šiek tiek | druska |
Užpilkite nedideliu kiekiu vandens ir palikti 10 minučių.
Česnaką išspauskite.
Duoną nuspausti ir sumaišykite su česnaku, įpilkite druskos ir maišydami laipsniškai pilkite alyvuogių aliejų. Viską palikti 1 val. pastovėti.
Nulupkite pomidorų odelę ir susmulkinkite pomidorus.
Agurkus nuplaukite ir sukapokite.
Svogūną supjaustykite ir berkite į dubenį. Apliekite actu ir palikite 5 minutėms.
Paprikas apkepkite orkaitėje, tada nulupkite odelę, išimkite sėklas, o minkštimą supjaustykite kubeliais.
Petražoles sukapoti, sumaišyti su pjaustytomis daržovėmis, duona, dėti druskos pipirų.
Viską sutrinkite smulkintuvu ir padėti valandai į šaldytuvą.
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
-
Ukrainietiški šaltibarščiai "Okroshka"
-
Vengriška šaltsriubė
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Šalta bulvių sriuba
-
Saldi sriuba
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Obuolių sriuba
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Šalta daržovių sriubytė
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Šalta rūgštynių sriuba
-
Šalta daržovių sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Vasariški šaltibarščiai
-
Šalta sriuba
Gaspačas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Duona,
4 riekės -
Česnakas,
3 skiltelės -
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų -
Pomidorai,
1 kilogramas -
Agurkai,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vyno actas,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
2 vienetai - Petražolės
- Pipirai, raudonieji
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nupjaustykite duonos pluteles ir suplššyti minkštimą.
Užpilkite nedideliu kiekiu vandens ir palikti 10 minučių.
Česnaką išspauskite.
Duoną nuspausti ir sumaišykite su česnaku, įpilkite druskos ir maišydami laipsniškai pilkite alyvuogių aliejų. Viską palikti 1 val. pastovėti.
Nulupkite pomidorų odelę ir susmulkinkite pomidorus.
Agurkus nuplaukite ir sukapokite.
Svogūną supjaustykite ir berkite į dubenį. Apliekite actu ir palikite 5 minutėms.
Paprikas apkepkite orkaitėje, tada nulupkite odelę, išimkite sėklas, o minkštimą supjaustykite kubeliais.
Petražoles sukapoti, sumaišyti su pjaustytomis daržovėmis, duona, dėti druskos pipirų.
Viską sutrinkite smulkintuvu ir padėti valandai į šaldytuvą.
Skanaus :)
Komentarai (2)
-
Laikas
2013-08-17 10:57
Skani sriuba tik vietoj acto reikėtų dėti balzamiko actą ir trukmė su visais pasiruošimais apie 80 min.