![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kalvadosas |
2 valgomieji šaukštai | abrikosų (džemas) |
1 stiklinė | džiūvėsėliai (duonos) |
1 stiklinė | cukrus |
2 stiklinės | rislingas |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | citrinos (tarkuota žievelė) |
šiek tiek | cinamonas (lazdelė) |
7 vienetai | obuoliai |
Paruoškite leistinukus: Nulupkite 2 obuolius sutarkuokite ir sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušiniu, kalvadosu, 1/4 stiklinės cukraus, bei likusiomis tarkuotomis citrinų žievelėmis. Gautą masę atšaldykite ir suformuokite mažus rutuliukus. Užvirinkite tris stiklines vandens, supilkite likusias citrinų sultis, likusį ketvirtadalį stiklinės cukraus ir sumažinę ugnį sumeskite obuolių rutuliukus. Virkite apie dvi minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir kriaušių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Vengriška šalta sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
-
Labai skani braškių sriuba
-
Saldi makaronų sriuba
-
Vengriška šaltsriubė
-
Uogų sriuba su makaronais
-
Arbūzinė sriuba
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Saldi sriuba su džiovintais obuolais
-
Saldi slyvų sriuba
-
Vyšnių sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Obuolių sriuba
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
Obuolių sriuba
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kalvadosas,
2 valgomieji šaukštai -
Abrikosai, džemas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai, duonos,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Rislingas,
2 stiklinės - Citrinų sultys
- Citrinos, tarkuota žievelė
- Cinamonas, lazdelė
-
Obuoliai,
7 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
5 obuolius supjaustykite kubeliais. Į dvi su puse stiklinės vandens suberkite pusę stiklinės cukraus, užvirinkite ir kaitinkite porą minučių. Sumeskite obuolių kubelius, cinamono lazdelę, dalį tarkuotų citrinos žievelių, supilkite rislingą ir virkite, kol obuoliai suminkštės. Sukrėskite džemą, supilkite dalį citrinų sulčių ir pakaitinkite 10 minučių. Išgriebę cinamono lazdelę, sriubą sutrinkite elektriniu plakikliu. Kai atauš, porai valandų palikite šaldytuve.
Paruoškite leistinukus: Nulupkite 2 obuolius sutarkuokite ir sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušiniu, kalvadosu, 1/4 stiklinės cukraus, bei likusiomis tarkuotomis citrinų žievelėmis. Gautą masę atšaldykite ir suformuokite mažus rutuliukus. Užvirinkite tris stiklines vandens, supilkite likusias citrinų sultis, likusį ketvirtadalį stiklinės cukraus ir sumažinę ugnį sumeskite obuolių rutuliukus. Virkite apie dvi minutes.
Komentarai (10)
-
dovydas
2010-09-07 14:08
%-)
%-)
liuks %-)