Užmerkti želatiną nedideliame kiekyje vandens, kiek palaukus pašildyti, ištirpinti, atvėsinti ir sumaišyti su grietine, išplakta su cukrumi.
Supilti į ledų šaldymo indelius, į kiekvieną ,,langelį''dar įberti po kelias mėlynes ir serbentus. Pusvalandį palaikyti kameroje.
Smulkintuvu sutrintus vaisius sumaišyti su citrinos ir apelsinų sultimis. Galima pasaldinti. Supilti tyrelę į lėkštes, sudėti kukulius, užberti aromatingais Santa Maria kakavos ir aitriosios paprikos prieskoniais.
Skanu, gaivu, aromatinga, šalta!
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | apelsinų sulčių |
0.5 vieneto | citrinų sultys |
2 vienetai | bananai |
1 vienetas | persikai |
1 vienetas | dižono garstyčios |
2 vienetai | slyvos (geltonos) |
šiek tiek | mėlynės |
šiek tiek | raudonieji serbentai |
250 gramų | grietinė (jogurtinė) |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėlynių sriuba
- Labai skani braškių sriuba
- Imbierinė avokadų sriuba
- Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
- Vaisių sriuba
- Obuolių sriuba su grietinėle
- Vengriška šaltsriubė
- Obuolių ir kriaušių sriuba
- Obuolių sulčių sriuba
- Saldi sriuba su razinomis
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Arbūzinė sriuba
- Šaldžiasriubė
- Vyšnių ledinė sriuba
- Bananų sulčių sriuba
- Uogų sriuba su makaronais
- Vengriška šalta sriuba
- Saldi sriuba
- Saldi sriuba su džiovintais obuolais
- Saldi slyvų sriuba
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Apelsinų sultys,
2 vienetai -
Citrinų sultys,
0.5 vieneto -
Bananai,
2 vienetai -
Persikai,
1 vienetas -
Dižono garstyčios,
1 vienetas -
Slyvos, geltonos,
2 vienetai - Mėlynės
- Raudonieji serbentai
-
Grietinė, jogurtinė,
250 gramų -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užmerkti želatiną nedideliame kiekyje vandens, kiek palaukus pašildyti, ištirpinti, atvėsinti ir sumaišyti su grietine, išplakta su cukrumi.
Supilti į ledų šaldymo indelius, į kiekvieną ,,langelį''dar įberti po kelias mėlynes ir serbentus. Pusvalandį palaikyti kameroje.
Smulkintuvu sutrintus vaisius sumaišyti su citrinos ir apelsinų sultimis. Galima pasaldinti. Supilti tyrelę į lėkštes, sudėti kukulius, užberti aromatingais Santa Maria kakavos ir aitriosios paprikos prieskoniais.
Skanu, gaivu, aromatinga, šalta!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...