Vyšnių ledinė sriuba
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | vyšnios ( be kauliukų) |
160 gramų | cukrus |
1.5 litro | vanduo |
240 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vyšnias dėti į puodą. Pripilti vandens ir įdėti cukraus. Kai užvirs, pavirti 10 minučių.
2.
Į lėkštę dėti grietinę, miltus bei druską. Viską gerai išmaišyti. Pridėti porą šaukštų vyšninio sirupo (iš puodo) ir dar kartą gerai išmaišyti.
3.
Grietinę supilti į puodą, gerai išmaišyti ir dar virti apie 5 minutes. Sriubą atvėsinti uždengus maisto plėvele. Prieš patiekiant galima papuošti šokolado drožlėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
- Obuolių sriuba
- Šalta mėlynių sriuba
- Obuolių sulčių sriuba
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
- Šaldžiasriubė
- Pieniška sriuba su riešutais ir duona
- Obuolių ir erškėtuogių sriuba
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Uogų sriuba su makaronais
- Saldi makaronų sriuba
- Saldi sriuba
- Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
- Saldi vyšnių sriuba su makaronais
- Obuolių ir kriaušių sriuba
- Vengriška šalta sriuba
- Vyšnių sriuba
- Labai skani braškių sriuba
- Imbierinė avokadų sriuba
Vyšnių ledinė sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vyšnios, be kauliukų,
500 gramų -
Cukrus,
160 gramų -
Vanduo,
1.5 litro -
Grietinė,
240 gramų -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnias dėti į puodą. Pripilti vandens ir įdėti cukraus. Kai užvirs, pavirti 10 minučių.
Į lėkštę dėti grietinę, miltus bei druską. Viską gerai išmaišyti. Pridėti porą šaukštų vyšninio sirupo (iš puodo) ir dar kartą gerai išmaišyti.
Grietinę supilti į puodą, gerai išmaišyti ir dar virti apie 5 minutes. Sriubą atvėsinti uždengus maisto plėvele. Prieš patiekiant galima papuošti šokolado drožlėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...