Gerai sunokusios vyšnios nuplaunamos. Vanduo užvirinamas su prieskoniais, įberiama cukraus ir verdančiu skysčiu užpilamos vyšnios. Trumpai užvirinama. Valgoma šilta arba šalta. Kad vyšnios nepabaltų, į sriubą įberiama truputis citrinos rūgšties ar išspaudžiama citrina.
Kas mėgsta, įdedama atskirai išvirtų smulkių makaronų.
Vyšnių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | vanduo |
1 stiklinė | vyšnios |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
1 vienetas | pelerūnas (kietis) (ar melisa, šakelė) |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldi sriuba
- Obuolių ir kriaušių sriuba
- Obuolių sriuba
- Pieniška sriuba su riešutais ir duona
- Saldi vyšnių sriuba su makaronais
- Obuolių sulčių sriuba
- Mėlynių sriuba
- Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
- Vyšnių sriuba
- Labai skani braškių sriuba
- Saldi sriuba su razinomis
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Vyšnių ledinė sriuba
- Saldi sriuba su džiovintais obuolais
- Obuolių ir erškėtuogių sriuba
- Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
- Šalta mėlynių sriuba
- Bananų sulčių sriuba
- Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
- Saldi slyvų sriuba
Vyšnių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 litras -
Vyšnios,
1 stiklinė - Citrinos, žievelė
-
Pelerūnas (kietis), ar melisa, šakelė,
1 vienetas - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai sunokusios vyšnios nuplaunamos. Vanduo užvirinamas su prieskoniais, įberiama cukraus ir verdančiu skysčiu užpilamos vyšnios. Trumpai užvirinama. Valgoma šilta arba šalta. Kad vyšnios nepabaltų, į sriubą įberiama truputis citrinos rūgšties ar išspaudžiama citrina.
Kas mėgsta, įdedama atskirai išvirtų smulkių makaronų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...