2 stiklinės | aguonų |
šiek tiek | vanduo (virintas, atšaldytas) |
šiek tiek | cukrus |
Šis patiekalas valgomas su kučiukais: galima juos suberti į sriubą arba valgyti atskirai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyšnių ledinė sriuba
- Šaldžiasriubė
- Mėlynių sriuba
- Obuolių sulčių sriuba
- Obuolių sriuba su grietinėle
- Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
- Vengriška šaltsriubė
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Imbierinė avokadų sriuba
- Uogų sriuba su makaronais
- Saldi vyšnių sriuba su makaronais
- Bananų sulčių sriuba
- Obuolių sriuba
- Arbūzinė sriuba
- Vyšnių sriuba
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Saldi sriuba su razinomis
- Vengriška šalta sriuba
- Pieniška sriuba su riešutais ir duona
- Saldi sriuba su džiovintais obuolais
Aguonpienis
- Paruošimo laikas:
-
Aguonos,
2 stiklinės - Vanduo, virintas, atšaldytas
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aguonas gerai išmirkyti (geriausia palikti per naktį), nukošti ir 3-4 kartus sumalti mėsmale (turi išsiskirti kuo daugiau aguonų pieno). Paduoti maltas aguonas, cukrų ir vandenį sumaišius, kad nebūtų per tiršta.
Šis patiekalas valgomas su kučiukais: galima juos suberti į sriubą arba valgyti atskirai.
Komentarai (18)
-
to: to Jolanta
2015-11-18 04:30
Ko tokia nervuota, gal menstruacijos? Jei taip, tai isvis nereiktu daryti aguonpienio, ba surugs, kaip ir jus pati. :)
-
.
2015-11-18 04:25
As aguonas trinu blenderiu - ir paprasciau, ir geriau susimala negu su mesmale :)
-
to Jolanta
2014-12-21 15:13
O cia kasnors rase, kad reikia kazkokius riebalus ar piena naudoti? Tamsta skaityt pirma bent ismokite. Niekas ir nedaro aguonpienio nei su pienu nei su riebalais, nebent jums prisisapnavo. O absurdiskesnio recepto dar nesu girdejusi kaip tamstos. Is smalsumo teko pabandyti, patarimas - baikite zmonems plauti smegenis! Aguonpienis su kuciukais jau nuo senu laiku buvo laikomas saltuoju patiekalu ir niekas nieko nei virdavo nei kepdavo tuo labiau. Valgykite savo marmalyne pati.
-
''skanaus''
2013-12-05 18:41
mmm...............skanuziauriai
-
(anonimas)
2010-12-23 18:54
:ok: skanus aguonpienis
-
karolina
2010-08-24 18:55
niam niam skanumelis :valgau: :-* :-*
-
Linksmute
2010-02-15 19:09
Aguonas pamerkti per nakti, po to , kaip ir parasyta recepte, jas malti kelis kartus , kad issiskirtu kuo daugiau aguonu pieno. Vandeni uzvirti puode, vietoje cukraus visada skaniau vartoti medu .I karsta vandeni imesti keleta gvazdikeliu ir mazyti ziupsniuka cinamono.Kai vanduo su medumi ir prieskoniais visiskai atsals sudeti sumaltas aguonas. Aguonpieni patartina laikyti saldytuve , nes jis labai greitai surugsta. :-D
-
(anonimas)
2009-12-19 12:11
:jee: GERAS DALYAS TAS AGUONPIENIS :jee:
-
dj dalgis
2009-12-17 19:44
:-D :-D :-D :-D :super: :super: :super: :super: :super: ;-) ;-) ;-) ;-) :bravo: ;-) :-) :jee: cccccccccccccccccccccccccccccoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :bravo: :ok:
-
dj dalgis
2009-12-17 19:41
cccccccccccccccccccccccccccccoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :bravo: :ok: