Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti kubeliais. Suberti į puodą, užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės. Tada supilti pieną, cinamoną ir vyną. Grietinę išmaišyti su miltais ir supilti į sriubą. Užvirti ir nukelti nuo ugnies.
Atvėsinti, įdėti į šaldytuvą. Pagardinti citrinos sultimis. Patiekti su sausainiais, krekeriais.
Vengriška šaltsriubė
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | baltas vynas (sausas) |
3 stiklinės | vanduo |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
3 stiklinės | pienas |
750 gramų | obuoliai |
100 gramų | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
0.5 vieneto | citrinos (sultys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių ir kriaušių sriuba
- Vyšnių sriuba
- Saldi vyšnių sriuba su makaronais
- Mėlynių sriuba
- Uogų sriuba su makaronais
- Imbierinė avokadų sriuba
- Vyšnių ledinė sriuba
- Labai skani braškių sriuba
- Šalta mėlynių sriuba
- Bananų sulčių sriuba
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Mėlynių sriuba
- Obuolių sriuba
- Pieniška sriuba su riešutais ir duona
- Saldi makaronų sriuba
- Aguonpienis
- Šaldžiasriubė
- Obuolių sriuba su grietinėle
- Vengriška šalta sriuba
- Saldi sriuba
Vengriška šaltsriubė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baltas vynas, sausas,
0.5 stiklinės -
Vanduo,
3 stiklinės -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pienas,
3 stiklinės -
Obuoliai,
750 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos, sultys,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti kubeliais. Suberti į puodą, užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės. Tada supilti pieną, cinamoną ir vyną. Grietinę išmaišyti su miltais ir supilti į sriubą. Užvirti ir nukelti nuo ugnies.
Atvėsinti, įdėti į šaldytuvą. Pagardinti citrinos sultimis. Patiekti su sausainiais, krekeriais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...