Į verdantį vandenį suberiame cukrų ir nedideliais gabalėliais supjaustytus obuolius bei kriaušes. Verdame 10-15 min. Tada supilame ištirpintą krakmolą ir suberiame raudonuosius serbentus. Paskaniname cinamonu. Sriubą dar kartą užverdame ir atšaldome.
Obuolių ir kriaušių saldžią sriubą galime patiekti su grietinėle.

Obuolių ir kriaušių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 litras | vanduo |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | kriaušės |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
0.5 stiklinės | raudonieji serbentai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaldžiasriubė
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Vyšnių ledinė sriuba
-
Saldi makaronų sriuba
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Saldi slyvų sriuba
-
Bananų sulčių sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Vengriška šaltsriubė
-
Obuolių ir kriaušių sriuba
-
Aguonpienis
-
Labai skani braškių sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
-
Saldi sriuba
-
Arbūzinė sriuba
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Vyšnių sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Vengriška šalta sriuba
Obuolių ir kriaušių sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 litras -
Obuoliai,
2 vienetai -
Kriaušės,
2 vienetai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Raudonieji serbentai,
0.5 stiklinės - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį suberiame cukrų ir nedideliais gabalėliais supjaustytus obuolius bei kriaušes. Verdame 10-15 min. Tada supilame ištirpintą krakmolą ir suberiame raudonuosius serbentus. Paskaniname cinamonu. Sriubą dar kartą užverdame ir atšaldome.
Obuolių ir kriaušių saldžią sriubą galime patiekti su grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
-
monika
2010-09-07 14:08
Labai smagi sriubyte :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...