Į verdantį vandenį suberiame cukrų ir nedideliais gabalėliais supjaustytus obuolius bei kriaušes. Verdame 10-15 min. Tada supilame ištirpintą krakmolą ir suberiame raudonuosius serbentus. Paskaniname cinamonu. Sriubą dar kartą užverdame ir atšaldome.
Obuolių ir kriaušių saldžią sriubą galime patiekti su grietinėle.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Obuolių ir kriaušių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 litras | vanduo |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | kriaušės |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
0.5 stiklinės | raudonieji serbentai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Aguonpienis
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Vengriška šaltsriubė
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Labai skani braškių sriuba
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Šaldžiasriubė
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Saldi slyvų sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Saldi sriuba su džiovintais obuolais
-
Vengriška šalta sriuba
-
Obuolių sriuba
Obuolių ir kriaušių sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 litras -
Obuoliai,
2 vienetai -
Kriaušės,
2 vienetai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Raudonieji serbentai,
0.5 stiklinės - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį suberiame cukrų ir nedideliais gabalėliais supjaustytus obuolius bei kriaušes. Verdame 10-15 min. Tada supilame ištirpintą krakmolą ir suberiame raudonuosius serbentus. Paskaniname cinamonu. Sriubą dar kartą užverdame ir atšaldome.
Obuolių ir kriaušių saldžią sriubą galime patiekti su grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
-
monika
2010-09-07 14:08
Labai smagi sriubyte :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...