![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Šaltibarščiai kitaip
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | kefyras |
0.5 litro | pasukos |
1 litras | burokėliai (marinuoti) |
5 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
1 vienetas | aguročio |
100 gramų | špinatai |
50 gramų | salotos (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į didelį dubenį supilam kefyrą ir pasukas. Supilam burokėlius su visus skysčiu. Dedame smulkintą agurką ir kiaušinius. Salotas ir špinatus supjaustome ir dedame į šaltibarščius. Valgove su virtomis bulvėmis. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Vengriška šaltsriubė
-
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
-
Šalta ridikėlių sriuba
-
Šalta bulvių sriuba
-
Šalta rūgštynių sriuba
-
Šalta daržovių sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Obuolių ir kriaušių sriuba
-
Braškynė
-
Saldi obuolių sriuba
-
Vengriška šalta sriuba
-
Šalta pomidorų sriuba
-
Vasariški šaltibarščiai
-
Šalta daržovių sriubytė
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Šalta obuolių sriuba
Šaltibarščiai kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kefyras,
1 litras -
Pasukos,
0.5 litro -
Burokėliai, marinuoti,
1 litras -
Kiaušiniai, kietai virti,
5 vienetai -
Agurotis,
1 vienetas -
Špinatai,
100 gramų -
Salotos, lapai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į didelį dubenį supilam kefyrą ir pasukas. Supilam burokėlius su visus skysčiu. Dedame smulkintą agurką ir kiaušinius. Salotas ir špinatus supjaustome ir dedame į šaltibarščius. Valgove su virtomis bulvėmis. Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...