Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | kefyras |
0.5 litro | pasukos |
1 litras | burokėliai (marinuoti) |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | agurkų (nedidelis) |
100 gramų | špinatai |
25 gramai | salotos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į gilų dubenį supilame kefyrą ir pasukas. Burokėlius į dubenį pilame su visomis. Sukratome smulkintą agurką ir kapotus kiaušinius. Salotas ir špinatus supjaustome ir dedame į šaltibarščius. Viską galima sutrinti smulkintuvu. Viską pagardiname druska. Valgome su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vasariška sriuba
- Šalta rūgštynių sriuba
- Kiškiena, troškinta su grybais
- Obuolių sulčių sriuba
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
- Mėlynių sriuba
- Saldi slyvų sriuba
- Gaspačas
- Šalta ispaniška sriuba
- Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
- Kaimiški šaltibarščiai su silke
- Šaltibarščiai
- Šalta daržovių sriuba
- Obuolių ir kriaušių sriuba
- Obuolių sriuba su grietinėle
- Vasariški šaltibarščiai
- Saldi obuolių sriuba
- Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
- Lietuviški šaltibarščiai
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kefyras,
1 litras -
Pasukos,
0.5 litro -
Burokėliai, marinuoti,
1 litras -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Agurkai, nedidelis,
1 vienetas -
Špinatai,
100 gramų -
Salotos,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gilų dubenį supilame kefyrą ir pasukas. Burokėlius į dubenį pilame su visomis. Sukratome smulkintą agurką ir kapotus kiaušinius. Salotas ir špinatus supjaustome ir dedame į šaltibarščius. Viską galima sutrinti smulkintuvu. Viską pagardiname druska. Valgome su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...