Agurką nuplauti ir supjaustyti ar sutarkuoti, taip pat susmulkinti ir nuplautus krapus bei svogūnų laiškus.
Sutarkuoti svogūnus, nuvalyti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais silkę. Silkę kepti nedideliam aliejaus kiekyje, iškeptą ją dėti ant svogūnų ir sumaišyti, kad svogūnai apšustu.
Į dubenį sudėti silkę su svogūnais, susmulkintus agurkus, svogūnų laiškus bei krapus ir viską užpilti raugintomis pasukomis "Vasara". Gerai išmaišius paragauti ir, jei reikia, įdėti druskos pagal skonį. Skanaus
P.S. Kadangi silkė būna sūroka, tad gali nereikėti iš viso dėti druskos

Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė (filė) |
2 vienetai | pasukos |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
1 vienetas | agurkų (ilgas) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltibarščiai
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Arvydo šaltibarščiai
-
Šalta ridikėlių sriuba
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Kefyras su česnaku
-
Obuolių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Arbūzinė sriuba
-
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
-
Šalta rūgštynių sriuba
-
Bananų sulčių sriuba
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Vaisių sriuba
-
Vasariški šaltibarščiai
-
Pieniška sriuba su aguonomis
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė, filė,
4 vienetai -
Pasukos,
2 vienetai -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Agurkai, ilgas,
1 vienetas - Krapai
- Svogūnai, laiškai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurką nuplauti ir supjaustyti ar sutarkuoti, taip pat susmulkinti ir nuplautus krapus bei svogūnų laiškus.
Sutarkuoti svogūnus, nuvalyti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais silkę. Silkę kepti nedideliam aliejaus kiekyje, iškeptą ją dėti ant svogūnų ir sumaišyti, kad svogūnai apšustu.
Į dubenį sudėti silkę su svogūnais, susmulkintus agurkus, svogūnų laiškus bei krapus ir viską užpilti raugintomis pasukomis "Vasara". Gerai išmaišius paragauti ir, jei reikia, įdėti druskos pagal skonį. Skanaus
P.S. Kadangi silkė būna sūroka, tad gali nereikėti iš viso dėti druskos
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...