Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
2.5 kilogramo | pomidorai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | aitriosios paprikos (milteliai) |
6 arbatiniai šaukšteliai | alyvuogių aliejaus |
5 arbatiniai šaukšteliai | acto (raudono vyno) |
4 vienetai | duona (skrebučiai) |
300 gramų | želės cukrus „multi“ |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite dviejuose šaukštuose aliejaus. Pomidorus įpjaukite, perpilkite verdančiu vandeniu, nulupkite. Minkštimą supjaustykite, virtuviniame kombaine išsukite su česnakais ir svogūnais. Sriubą pasūdykite, įberk pipirų (pagal skonį), įpilkite acto, palaikykite 2-3 valandas šaldytuve. Supjaustykite gabalėliais skrebučius, pakepinkite likusiame alyvuogių aliejuje. Supjaustykite gabalėliais feta sūrį. Skrebučius ir sūrį suberkite į sriubą prieš patiekdami į stalą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vasariška sriuba
- Šalta rūgštynių sriuba
- Kiškiena, troškinta su grybais
- Obuolių sulčių sriuba
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
- Mėlynių sriuba
- Saldi slyvų sriuba
- Gaspačas
- Šalta ispaniška sriuba
- Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
- Kaimiški šaltibarščiai su silke
- Šaltibarščiai
- Šalta daržovių sriuba
- Obuolių ir kriaušių sriuba
- Obuolių sriuba su grietinėle
- Vasariški šaltibarščiai
- Saldi obuolių sriuba
- Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
- Lietuviški šaltibarščiai
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pomidorai,
2.5 kilogramo - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aitrioji paprika, milteliai
-
Alyvuogių aliejus,
6 arbatiniai šaukšteliai -
Actas, raudono vyno,
5 arbatiniai šaukšteliai -
Duona, skrebučiai,
4 vienetai -
Želės cukrus „Multi“,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite dviejuose šaukštuose aliejaus. Pomidorus įpjaukite, perpilkite verdančiu vandeniu, nulupkite. Minkštimą supjaustykite, virtuviniame kombaine išsukite su česnakais ir svogūnais. Sriubą pasūdykite, įberk pipirų (pagal skonį), įpilkite acto, palaikykite 2-3 valandas šaldytuve. Supjaustykite gabalėliais skrebučius, pakepinkite likusiame alyvuogių aliejuje. Supjaustykite gabalėliais feta sūrį. Skrebučius ir sūrį suberkite į sriubą prieš patiekdami į stalą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...