Šaltibarščiai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 700 mililitrų | kefyras |
| 100 mililitrų | vanduo |
| 3 vienetai | burokėliai (virtų) |
| 3 vienetai | kiaušiniai (virtų) |
| 2 vienetai | agurkų |
| 1 pundelis | krapai |
| 1 pundelis | svogūnų laiškai |
| 1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Supjaustome krapus ir svogūnų laiškus.
2.
Virtus burokėlius sutarkuojame burokine tarka. Supjaustome agurkus ir kiaušinius.
3.
Visus supjaustytus ir sutarkuotus produktus užpilame kefyru ir virintu vandeniu. Gerai išmaišome, įdedame druskos.
4.
Patiekiame su bulvėmis, kepinta šonine ar valgome vienus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltibarščiai
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Mėlynių sriuba
-
Aguonpienis
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Vyšnių sriuba
-
Šalta bulvių sriuba
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Obuolių sriuba
-
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
-
Lauros šaltibarščiai
-
Šaldžiasriubė
-
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
-
Duoninė sriuba su slyvomis
-
Dietiniai barščiai
-
Šalta obuolių sriuba
-
Saldi obuolių sriuba
-
Vaisių sriuba
Šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kefyras,
700 mililitrų -
Vanduo,
100 mililitrų -
Burokėliai, virtų,
3 vienetai -
Kiaušiniai, virtų,
3 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Krapai,
1 pundelis -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dovile
Gaminimo eiga:
Supjaustome krapus ir svogūnų laiškus.
Virtus burokėlius sutarkuojame burokine tarka. Supjaustome agurkus ir kiaušinius.
Visus supjaustytus ir sutarkuotus produktus užpilame kefyru ir virintu vandeniu. Gerai išmaišome, įdedame druskos.
Patiekiame su bulvėmis, kepinta šonine ar valgome vienus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
