
Šaltibarščiai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 mililitrų | kefyras |
100 mililitrų | vanduo |
3 vienetai | burokėliai (virtų) |
3 vienetai | kiaušiniai (virtų) |
2 vienetai | agurkų |
1 pundelis | krapai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Supjaustome krapus ir svogūnų laiškus.
2.
Virtus burokėlius sutarkuojame burokine tarka. Supjaustome agurkus ir kiaušinius.
3.
Visus supjaustytus ir sutarkuotus produktus užpilame kefyru ir virintu vandeniu. Gerai išmaišome, įdedame druskos.
4.
Patiekiame su bulvėmis, kepinta šonine ar valgome vienus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Šalta daržovių sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Vasariški šaltibarščiai
-
Čalopas
-
Vengriška šaltsriubė
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Rūgštynių šaltibarščiai
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Obuolių sriuba
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Duoninė sriuba su slyvomis
-
Šalta pomidorų sriuba
-
Saldi slyvų sriuba
-
Saldi sriuba
-
Šalta ridikėlių sriuba
-
Vengriška šalta sriuba
Šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kefyras,
700 mililitrų -
Vanduo,
100 mililitrų -
Burokėliai, virtų,
3 vienetai -
Kiaušiniai, virtų,
3 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Krapai,
1 pundelis -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dovile
Gaminimo eiga:
Supjaustome krapus ir svogūnų laiškus.
Virtus burokėlius sutarkuojame burokine tarka. Supjaustome agurkus ir kiaušinius.
Visus supjaustytus ir sutarkuotus produktus užpilame kefyru ir virintu vandeniu. Gerai išmaišome, įdedame druskos.
Patiekiame su bulvėmis, kepinta šonine ar valgome vienus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...