
Šaltibarščiai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 mililitrų | kefyras |
100 mililitrų | vanduo |
3 vienetai | burokėliai (virtų) |
3 vienetai | kiaušiniai (virtų) |
2 vienetai | agurkų |
1 pundelis | krapai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Supjaustome krapus ir svogūnų laiškus.
2.
Virtus burokėlius sutarkuojame burokine tarka. Supjaustome agurkus ir kiaušinius.
3.
Visus supjaustytus ir sutarkuotus produktus užpilame kefyru ir virintu vandeniu. Gerai išmaišome, įdedame druskos.
4.
Patiekiame su bulvėmis, kepinta šonine ar valgome vienus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skani braškių sriuba
-
Aguonpienis
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Čalopas
-
Šalta bulvių sriuba
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
-
Duoninė sriuba su slyvomis
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Arbūzinė sriuba
-
Dietiniai barščiai
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Vasariška sriuba
-
Šalta obuolių sriuba
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Vaisių sriuba
-
Agurkų šaltsriubė
-
Saldi obuolių sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
Šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kefyras,
700 mililitrų -
Vanduo,
100 mililitrų -
Burokėliai, virtų,
3 vienetai -
Kiaušiniai, virtų,
3 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Krapai,
1 pundelis -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dovile
Gaminimo eiga:
Supjaustome krapus ir svogūnų laiškus.
Virtus burokėlius sutarkuojame burokine tarka. Supjaustome agurkus ir kiaušinius.
Visus supjaustytus ir sutarkuotus produktus užpilame kefyru ir virintu vandeniu. Gerai išmaišome, įdedame druskos.
Patiekiame su bulvėmis, kepinta šonine ar valgome vienus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...