Porus supjaustyti griežinėliais, nuskustas bulves pjaustyti kubeliais, ridikėlius, agurkus susmulkinti ir virtą vištieną supjaustyti šiaudeliais.
Dideliame puode išlydikite sviestą. Sudėkite porus ir kepinkite 5 minutes. Sudėkite bulves, supilkite sultinį. Užvirus virkite ant mažos ugnies apie 15 min.
Įpilkite grietinėlės, pieno, druskos pipirų. Palikite kiek atvėsti.
Atvėsusią sriubą sutrinkite trintuvu.
Patiekti šaltą. Galite pagardinti moliųgų sėklomis ar riešutais, papuošti prieskoninėmis žolelėmis.

Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras | daržovių sultinio |
3 | poras |
300 mililitrų | pienas |
150 | grietinėlės |
4 | putojančio vyno |
šiek tiek | agurkų |
šiek tiek | ridikėliai |
1 | vištienos krūtinėlės |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Agurkų šaltsriubė
-
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
-
Saldi sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Šaltibarščiai
-
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Šaldžiasriubė
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Saldi slyvų sriuba
-
Labai skani braškių sriuba
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Saldi obuolių sriuba
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Mėlynių sriuba
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Daržovių sultinys,
1 litras -
Poras,
3 -
Pienas,
300 mililitrų -
Grietinėlė,
150 -
Putojantis vynas,
4 - Agurkai
- Ridikėliai
-
Vištienos krūtinėlė,
1 - Sviestas
- Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porus supjaustyti griežinėliais, nuskustas bulves pjaustyti kubeliais, ridikėlius, agurkus susmulkinti ir virtą vištieną supjaustyti šiaudeliais.
Dideliame puode išlydikite sviestą. Sudėkite porus ir kepinkite 5 minutes. Sudėkite bulves, supilkite sultinį. Užvirus virkite ant mažos ugnies apie 15 min.
Įpilkite grietinėlės, pieno, druskos pipirų. Palikite kiek atvėsti.
Atvėsusią sriubą sutrinkite trintuvu.
Patiekti šaltą. Galite pagardinti moliųgų sėklomis ar riešutais, papuošti prieskoninėmis žolelėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...