
Garšvos šaltibarščiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | garšva (lapai) |
500 mililitrų | gira |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | agurkų |
50 gramų | dešra |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Jaunos garšvos lapus išvirti, pertrinti per sietą, praskiesti gira, įdėti smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų, krapų ir petražolių lapų, šviežių agurkų, virtos žuvies arba dešros, kiaušinių, druskos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Mėlynių sriuba
-
Šalta daržovių sriuba
-
Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Arbūzinė sriuba
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Šaltibarščiai
-
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
-
Obuolių sriuba
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
-
Ukrainietiški šaltibarščiai "Okroshka"
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Šalta daržovių sriubytė
-
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
-
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
-
Obuolių ir kriaušių sriuba
-
Saldi sriuba
-
Agurkų šaltsriubė
Garšvos šaltibarščiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Garšva, lapai,
100 gramų -
Gira,
500 mililitrų - Svogūnai, laiškai
- Krapai
- Petražolės
-
Agurkai,
1 vienetas -
Dešra,
50 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunos garšvos lapus išvirti, pertrinti per sietą, praskiesti gira, įdėti smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų, krapų ir petražolių lapų, šviežių agurkų, virtos žuvies arba dešros, kiaušinių, druskos.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Gintare
2010-09-07 13:10
Mano mergaitems labai skanu buvo tai dabar praso ir praso! :super2:
-
(anonimas)
2010-06-01 20:01
:-D kirvio sriubele
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...