Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | burokėliai (konservuoti) |
0.5 litro | kefyras |
1 vienetas | aguročio (nedidelis) |
0.5 litro | pienas |
3 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
šiek tiek | krapai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Į gilų dubenį supilame kefyrą ir pieną. Virtus kiaušinius sukapojame, aguročius supjaustome. Dedame viską į dubenį, išmaišome, pagardiname druska ir smulkintais krapais Tiekiam su šiltomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šalta geltonų pomidorų sriuba
- Saldi sriuba
- Obuolių sriuba
- Obuolių sulčių sriuba
- Vasariška sriuba
- Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
- Arvydo šaltibarščiai
- Šalta daržovių sriubytė
- Lietuviški šaltibarščiai
- Dietiniai barščiai
- Lauros šaltibarščiai
- Šalta mėlynių sriuba
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Saldi slyvų sriuba
- Obuolių sriuba su grietinėle
- Šalta obuolių sriuba
- Bananų sulčių sriuba
- Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
- Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
- Braškynė
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, konservuoti,
250 gramų -
Kefyras,
0.5 litro -
Agurotis, nedidelis,
1 vienetas -
Pienas,
0.5 litro -
Kiaušiniai, kietai virti,
3 vienetai - Krapai, smulkinti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gilų dubenį supilame kefyrą ir pieną. Virtus kiaušinius sukapojame, aguročius supjaustome. Dedame viską į dubenį, išmaišome, pagardiname druska ir smulkintais krapais Tiekiam su šiltomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
ASA
2015-08-05 00:50
Tai kur burokeliai dingo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...