Braškynė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | makaronai (kriauklės) |
500 gramų | braškės |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos ((koncentruotos sultys)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
2.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vengriška šaltsriubė
- Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
- Lietuviški šaltibarščiai
- Kefyras su česnaku
- Šalta ispaniška sriuba
- Obuolių sulčių sriuba
- Šalta pomidorų sriuba
- Vasariški šaltibarščiai
- Šalta šviežių agurkų sriuba
- Obuolių ir erškėtuogių sriuba
- Žalumynų šaltibarščiai
- Dietiniai barščiai
- Lauros šaltibarščiai
- Šaltibarščiai
- Arbūzinė sriuba
- Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
- Šaltibarščiai
- Obuolių sriuba su grietinėle
- Šaltibarščiai
- Šaltibarščiai kitaip
Braškynė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai, kriauklės,
200 gramų -
Braškės,
500 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, (koncentruotos sultys),
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...