Braškynė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 200 gramų | makaronai (kriauklės) |
| 500 gramų | braškės |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 1 arbatinis šaukštelis | citrinos ((koncentruotos sultys)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
2.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguonpienis su kūčiukais
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Mėlynių sriuba
-
Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
-
Žalumynų šaltibarščiai
-
Šaltibarščiai
-
Mėlynių sriuba
-
Šalta sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
-
Rūgštynių šaltibarščiai
-
Šalta pomidorų sriuba
-
Agurkų šaltsriubė
-
Šaldžiasriubė
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Šalta obuolių sriuba
-
Aguonpienis
-
Vengriška šalta sriuba
Braškynė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai, kriauklės,
200 gramų -
Braškės,
500 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, (koncentruotos sultys),
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
