
Braškynė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | makaronai (kriauklės) |
500 gramų | braškės |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos ((koncentruotos sultys)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
2.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguonpienis su kūčiukais
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Labai skani braškių sriuba
-
Obuolių sriuba
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Dietiniai barščiai
-
Žalumynų šaltibarščiai
-
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
-
Saldi sriuba
-
Vengriška šaltsriubė
-
Vaisių sriuba
-
Šalta daržovių sriubytė
-
Šaltibarščiai
-
Šaltibarščiai
-
Ukrainietiški šaltibarščiai "Okroshka"
-
Šalta sriuba
-
Bananų sulčių sriuba
-
Šaltibarščiai
Braškynė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai, kriauklės,
200 gramų -
Braškės,
500 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, (koncentruotos sultys),
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...