
Braškynė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | makaronai (kriauklės) |
500 gramų | braškės |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos ((koncentruotos sultys)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
2.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Šalta sriuba
-
Šaldžiasriubė
-
Arbūzinė sriuba
-
Šalta bulvių sriuba
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Šaltibarščiai
-
Mėlynių sriuba
-
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
-
Bananų sulčių sriuba
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Šalta daržovių sriuba
-
Agurkų šaltsriubė
-
Vengriška šaltsriubė
Braškynė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai, kriauklės,
200 gramų -
Braškės,
500 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, (koncentruotos sultys),
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...