
Braškynė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | makaronai (kriauklės) |
500 gramų | braškės |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos ((koncentruotos sultys)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
2.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
-
Kefyras su česnaku
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Šaltibarščiai
-
Mėlynių sriuba
-
Aguonpienis
-
Ukrainietiški šaltibarščiai "Okroshka"
-
Žalumynų šaltibarščiai
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Lauros šaltibarščiai
-
Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
Braškynė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai, kriauklės,
200 gramų -
Braškės,
500 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, (koncentruotos sultys),
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...