Pertrinta burokėlių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
| 1 kilogramas | burokėliai |
| 1 litras | sultinys |
| 1 valgomasis šaukštas | acto |
| 4 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Burokėlius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka, tada užpilame sultinio, įdedame šaukštą sviesto ir 10 minučių troškiname. Troškintus burokėlius pertriname per sietelį, užpilame sultiniu, sudedame svieste kepintus miltus, įberiame cukraus, druskos, supilame actą ir verdame apie 5 min. Sriubą tiekiame su grietine ir smulkintais žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Mėlynių sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Gaspačas
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Pomidorų sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Sriuba "Dieta"
-
Moliūgų sriuba
-
Kreminė salierų sriuba
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Cukinijų sriuba
Pertrinta burokėlių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Cukrus
-
Burokėliai,
1 kilogramas -
Sultinys,
1 litras -
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka, tada užpilame sultinio, įdedame šaukštą sviesto ir 10 minučių troškiname. Troškintus burokėlius pertriname per sietelį, užpilame sultiniu, sudedame svieste kepintus miltus, įberiame cukraus, druskos, supilame actą ir verdame apie 5 min. Sriubą tiekiame su grietine ir smulkintais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
