Pertrinta burokėlių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
1 kilogramas | burokėliai |
1 litras | sultinys |
1 valgomasis šaukštas | acto |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Burokėlius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka, tada užpilame sultinio, įdedame šaukštą sviesto ir 10 minučių troškiname. Troškintus burokėlius pertriname per sietelį, užpilame sultiniu, sudedame svieste kepintus miltus, įberiame cukraus, druskos, supilame actą ir verdame apie 5 min. Sriubą tiekiame su grietine ir smulkintais žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šalta ispaniška sriuba
- Moliūgų sriuba
- Pertrinta pievagrybių sriuba
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Sriuba "Dieta"
- Moliūgų sriuba
- Trinta bulvienė
- Pomidorų sriuba
- Cukinijų sriuba su kariu
- Keptų moliūgų sriuba su vištiena
- Gaspačas
- Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
- Avokadų sriuba su imbieru
- Trinta moliūgų sriuba
- Rūgštynių kremas
- Trinta bulvių sriuba
- Bulvių ir porų sriuba
- Gardi moliūgų sriuba
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Moliūgų sriuba
Pertrinta burokėlių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Cukrus
-
Burokėliai,
1 kilogramas -
Sultinys,
1 litras -
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka, tada užpilame sultinio, įdedame šaukštą sviesto ir 10 minučių troškiname. Troškintus burokėlius pertriname per sietelį, užpilame sultiniu, sudedame svieste kepintus miltus, įberiame cukraus, druskos, supilame actą ir verdame apie 5 min. Sriubą tiekiame su grietine ir smulkintais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...