Porus susipjaustykite žiedais ir pakepinkite ant sviesto. Galima kepinti iš karto puode. Maišydami kepkite, kol suminkštės.
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Dėkite į puodą, užpilkite sultiniu ir virkite, kol suminkštės bulvės.
Suberkite druską ir pipirus, suilkite pieną. Dar šiek tiek pavirkite. Tada sutrinkite blenderiu.
Paskaninkite grietine ir papuoškite petražolėmis. Skanaus
Porų trinta sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
30 gramų | sviestas |
2 vienetai | poras |
2 vienetai | bulvių |
3 stiklinės | sultinys (vištienos) |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 stiklinė | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas (tarkuotas) |
šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
1 sauja | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tiršta žirnių sriuba
- Kreminė bulvių sriubytė
- Trinta bulvienė
- Rūgštynių kremas
- Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
- Moliūgų sriuba
- Svogūnų trinta sriuba
- Trinta cukinijų sriuba
- Sriuba su konservuotais žirneliais
- Moliūgų sriuba
- Šalta ispaniška sriuba
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Mėlynių sriuba
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
- Trinta brokolių ir žirnių sriuba
- Petražolių sriuba
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Brokolių sriuba
- Moliūgų sriuba
Porų trinta sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
30 gramų -
Poras,
2 vienetai -
Bulvės,
2 vienetai -
Sultinys, vištienos,
3 stiklinės -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Pienas,
1 stiklinė - Druska
- Muskatas, tarkuotas
- Baltieji pipirai, malti
-
Petražolės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porus susipjaustykite žiedais ir pakepinkite ant sviesto. Galima kepinti iš karto puode. Maišydami kepkite, kol suminkštės.
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Dėkite į puodą, užpilkite sultiniu ir virkite, kol suminkštės bulvės.
Suberkite druską ir pipirus, suilkite pieną. Dar šiek tiek pavirkite. Tada sutrinkite blenderiu.
Paskaninkite grietine ir papuoškite petražolėmis. Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...