Porus susipjaustykite žiedais ir pakepinkite ant sviesto. Galima kepinti iš karto puode. Maišydami kepkite, kol suminkštės.
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Dėkite į puodą, užpilkite sultiniu ir virkite, kol suminkštės bulvės.
Suberkite druską ir pipirus, suilkite pieną. Dar šiek tiek pavirkite. Tada sutrinkite blenderiu.
Paskaninkite grietine ir papuoškite petražolėmis. Skanaus
Porų trinta sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 30 gramų | sviestas |
| 2 vienetai | poras |
| 2 vienetai | bulvių |
| 3 stiklinės | sultinys (vištienos) |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| 1 stiklinė | pienas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | muskatas (tarkuotas) |
| šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
| 1 sauja | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Saldi agrastų sriuba
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Sriuba ''Greitukė''
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Keptų moliūgų sriuba su vištiena
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Kreminė salierų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Moliūgo kisielius
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Brokolių trinta sriuba
Porų trinta sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
30 gramų -
Poras,
2 vienetai -
Bulvės,
2 vienetai -
Sultinys, vištienos,
3 stiklinės -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Pienas,
1 stiklinė - Druska
- Muskatas, tarkuotas
- Baltieji pipirai, malti
-
Petražolės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porus susipjaustykite žiedais ir pakepinkite ant sviesto. Galima kepinti iš karto puode. Maišydami kepkite, kol suminkštės.
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Dėkite į puodą, užpilkite sultiniu ir virkite, kol suminkštės bulvės.
Suberkite druską ir pipirus, suilkite pieną. Dar šiek tiek pavirkite. Tada sutrinkite blenderiu.
Paskaninkite grietine ir papuoškite petražolėmis. Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
