Porus susipjaustykite žiedais ir pakepinkite ant sviesto. Galima kepinti iš karto puode. Maišydami kepkite, kol suminkštės.
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Dėkite į puodą, užpilkite sultiniu ir virkite, kol suminkštės bulvės.
Suberkite druską ir pipirus, suilkite pieną. Dar šiek tiek pavirkite. Tada sutrinkite blenderiu.
Paskaninkite grietine ir papuoškite petražolėmis. Skanaus

Porų trinta sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
30 gramų | sviestas |
2 vienetai | poras |
2 vienetai | bulvių |
3 stiklinės | sultinys (vištienos) |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 stiklinė | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas (tarkuotas) |
šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
1 sauja | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Tiršta žirnių sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Bulvių ir porų sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Petražolių sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Keptų moliūgų sriuba su vištiena
Porų trinta sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
30 gramų -
Poras,
2 vienetai -
Bulvės,
2 vienetai -
Sultinys, vištienos,
3 stiklinės -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Pienas,
1 stiklinė - Druska
- Muskatas, tarkuotas
- Baltieji pipirai, malti
-
Petražolės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porus susipjaustykite žiedais ir pakepinkite ant sviesto. Galima kepinti iš karto puode. Maišydami kepkite, kol suminkštės.
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Dėkite į puodą, užpilkite sultiniu ir virkite, kol suminkštės bulvės.
Suberkite druską ir pipirus, suilkite pieną. Dar šiek tiek pavirkite. Tada sutrinkite blenderiu.
Paskaninkite grietine ir papuoškite petražolėmis. Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...