Porus susipjaustykite žiedais ir pakepinkite ant sviesto. Galima kepinti iš karto puode. Maišydami kepkite, kol suminkštės.
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Dėkite į puodą, užpilkite sultiniu ir virkite, kol suminkštės bulvės.
Suberkite druską ir pipirus, suilkite pieną. Dar šiek tiek pavirkite. Tada sutrinkite blenderiu.
Paskaninkite grietine ir papuoškite petražolėmis. Skanaus

Porų trinta sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
30 gramų | sviestas |
2 vienetai | poras |
2 vienetai | bulvių |
3 stiklinės | sultinys (vištienos) |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 stiklinė | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas (tarkuotas) |
šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
1 sauja | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Trinta runkelių sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Saldi agrastų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Brokolių trinta sriuba
Porų trinta sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
30 gramų -
Poras,
2 vienetai -
Bulvės,
2 vienetai -
Sultinys, vištienos,
3 stiklinės -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Pienas,
1 stiklinė - Druska
- Muskatas, tarkuotas
- Baltieji pipirai, malti
-
Petražolės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porus susipjaustykite žiedais ir pakepinkite ant sviesto. Galima kepinti iš karto puode. Maišydami kepkite, kol suminkštės.
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Dėkite į puodą, užpilkite sultiniu ir virkite, kol suminkštės bulvės.
Suberkite druską ir pipirus, suilkite pieną. Dar šiek tiek pavirkite. Tada sutrinkite blenderiu.
Paskaninkite grietine ir papuoškite petražolėmis. Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...