Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
700 gramų | brokoliai (žiedynai) |
4 vienetai | svogūnai (šalotės) |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 litras | sultinys (vištienos, apie) |
200 gramų | mascarpone sūris |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Dideliame puode įkaitinam alyvų aliejų ir apkepinam smulkiai supjaustytus svogūnėlius 3-4 min. Įmaišom smulkintus brokolius, padruskinam ir papipirinam. Išmaišę, supilam sultinį, užverdam ir ant mažos ugnies verdam 10-15 min kol brokoliai suminkštės. Tada praaušinam penketą minučių. Atsargiai dedam nedidelėmis dalimis į mikserį/blenderį ir plakam kol taps tyre. Gauta tyrę supilam atgal i puodą ir ant mažos ugnies kaitinam. Įpilama karšto sultinio ar vandens praskiedimui (jei reikia) ir pagardinam prieskoniais. Įpylus sriubą į lėkštes įdedam po šaukštą maskarponės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kreminė bulvių sriubytė
- Bulvių ir porų sriuba
- Trinta bulvių sriuba
- Avokadų sriuba su imbieru
- Sriuba (Sopa criolla)
- Moliūgų sriuba
- Svogūnų trinta sriuba
- Pomidorų ir bazilikų sriuba
- Trinta svogūnų sriuba
- Paprikų sriuba
- Perlinių kruopų košė
- Trinta bulvienė
- Trinta kukurūzų sriuba
- Cukinijų sriuba su kariu
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Brokolių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Šalta ispaniška sriuba
- Trinta runkelių sriuba
- Burokėlių sriuba
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai, žiedynai,
700 gramų -
Svogūnai, šalotės,
4 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, vištienos, apie,
1 litras -
Mascarpone sūris,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dideliame puode įkaitinam alyvų aliejų ir apkepinam smulkiai supjaustytus svogūnėlius 3-4 min. Įmaišom smulkintus brokolius, padruskinam ir papipirinam. Išmaišę, supilam sultinį, užverdam ir ant mažos ugnies verdam 10-15 min kol brokoliai suminkštės. Tada praaušinam penketą minučių. Atsargiai dedam nedidelėmis dalimis į mikserį/blenderį ir plakam kol taps tyre. Gauta tyrę supilam atgal i puodą ir ant mažos ugnies kaitinam. Įpilama karšto sultinio ar vandens praskiedimui (jei reikia) ir pagardinam prieskoniais. Įpylus sriubą į lėkštes įdedam po šaukštą maskarponės.
Reklama:
Komentarai (4)
-
jeps
2010-11-26 16:20
Skanumelis!!!! :super:
-
jone
2010-08-24 19:04
labai skani sriubyte gaunasi %-) ;-) , aciu uz recepta,
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...