
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | moliūgai |
200 gramų | daržovės |
2 skiltelės | česnakas |
100 gramų | grietinėlės, 35% |
1 arbatinis šaukštelis | alyvuogių aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
10 gramų | saulėgrąžos |
10 gramų | žalumynų ((įvairūs)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Moliūgą apšlakstome alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Supjaustome riekelėmis, apkepame orkaitėje kol apskrus.
2.
Mėgstamas daržoves išverdame.
3.
Nupjaustome moliūgo odeles, sumetame į trintuvą kartu su daržovėmis, česnaku.
4.
Supilame grietinėlę, puošiame saulėgražų sėklomis ir žalumynais. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Bulvių ir porų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Tiršta žirnių sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Brokolių trinta sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Moliūgų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Porų trinta sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Rugpjūčio skonis
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Sriuba "Dieta"
-
Trinta bulvienė
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Moliūgai,
500 gramų -
Daržovės,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Grietinėlė, 35%,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Saulėgrąžos,
10 gramų -
Žalumynai, (įvairūs),
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą apšlakstome alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Supjaustome riekelėmis, apkepame orkaitėje kol apskrus.
Mėgstamas daržoves išverdame.
Nupjaustome moliūgo odeles, sumetame į trintuvą kartu su daržovėmis, česnaku.
Supilame grietinėlę, puošiame saulėgražų sėklomis ir žalumynais. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...