
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | morkos |
2 stiklinės | sultinys |
2 vienetai | bulvių |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
2 riekės | balta forminė duona |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 arbatiniai šaukšteliai | karis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Svogūnus ir česnakus nulupti, susmulkinti, pakepinti svieste.
2.
Morkas, bulves nulupti, susmulkinti ir išvirti vištienos arba daržovių sultinyje.
Pagal skonį pagardint kmynais, mairūnais, juodaisiais pipirais, sudėti keptus svogūnus ir česnakus, suberti karį ir dar pakaitinti.
Pagal skonį pagardint kmynais, mairūnais, juodaisiais pipirais, sudėti keptus svogūnus ir česnakus, suberti karį ir dar pakaitinti.
3.
Sriubą supilti į plakimo indą ir suplakti iki tyrės. Tada dar kartą pakaitinti.
4.
Pakepinti baltos duonos kubelius – skrebučius.
Tiekti su grietinėle ir skrebučiais.
Tiekti su grietinėle ir skrebučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Alaus sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Gaspačas
-
Perlinių kruopų košė
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
500 gramų -
Sultinys,
2 stiklinės -
Bulvės,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Balta forminė duona,
2 riekės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Karis,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus ir česnakus nulupti, susmulkinti, pakepinti svieste.
Morkas, bulves nulupti, susmulkinti ir išvirti vištienos arba daržovių sultinyje.
Pagal skonį pagardint kmynais, mairūnais, juodaisiais pipirais, sudėti keptus svogūnus ir česnakus, suberti karį ir dar pakaitinti.Sriubą supilti į plakimo indą ir suplakti iki tyrės. Tada dar kartą pakaitinti.
Pakepinti baltos duonos kubelius – skrebučius.
Tiekti su grietinėle ir skrebučiais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
ausra
2012-05-14 14:45
labai skani sriuba :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...