
Trinta moliūgų sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | jautienos šonkauliai (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
300 gramų | moliūgai | |
2 vienetai | bulvių | |
1 vienetas | morkos | |
1 vienetas | svogūnai (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
4 skiltelės | česnakas | |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
4 vienetai | lauro lapų | |
2 žiupsneliai | pipirai | |
šiek tiek | druska | |
Patiekiant: | ||
1 saujelė | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Jautienos šonkaulius išverdu su lauro lapais, česnaku, pipirais ir druska pagal skonį. Nukošiu.
2.
Smulkintą moliūgą, svogūną ir tarkuotą morką trumpai pakepinu aliejuje. Bulves smulkiai pjaustau ir visas daržoves beriu į sultinį.
3.
Verdu apie 10 minučių. Viską sutrinu elektriniu trintuvu ir ragauju su duonos skrebučiais bei smulkintais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Bulvių ir porų sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Moliūgo kisielius
-
Rugpjūčio skonis
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Trinta bulvių sriuba
-
Keptų moliūgų sriuba su vištiena
-
Burokėlių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Trinta brokolių sriuba
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Moliūgų sriuba
Trinta moliūgų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautienos šonkauliai, Ilzenbergo dvaro ūkis,
300 gramų -
Moliūgai,
300 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, Ilzenbergo dvaro ūkis,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Pipirai,
2 žiupsneliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Krapai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautienos šonkaulius išverdu su lauro lapais, česnaku, pipirais ir druska pagal skonį. Nukošiu.
Smulkintą moliūgą, svogūną ir tarkuotą morką trumpai pakepinu aliejuje. Bulves smulkiai pjaustau ir visas daržoves beriu į sultinį.
Verdu apie 10 minučių. Viską sutrinu elektriniu trintuvu ir ragauju su duonos skrebučiais bei smulkintais krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...