
Trinta moliūgų sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | jautienos šonkauliai (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
300 gramų | moliūgai | |
2 vienetai | bulvių | |
1 vienetas | morkos | |
1 vienetas | svogūnai (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
4 skiltelės | česnakas | |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
4 vienetai | lauro lapų | |
2 žiupsneliai | pipirai | |
šiek tiek | druska | |
Patiekiant: | ||
1 saujelė | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Jautienos šonkaulius išverdu su lauro lapais, česnaku, pipirais ir druska pagal skonį. Nukošiu.
2.
Smulkintą moliūgą, svogūną ir tarkuotą morką trumpai pakepinu aliejuje. Bulves smulkiai pjaustau ir visas daržoves beriu į sultinį.
3.
Verdu apie 10 minučių. Viską sutrinu elektriniu trintuvu ir ragauju su duonos skrebučiais bei smulkintais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Rugpjūčio skonis
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Trinta runkelių sriuba
-
Kreminė salierų sriuba
-
Sriuba ''Greitukė''
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Moliūgų sriuba
-
Saldi agrastų sriuba
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Bulvių ir porų sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
Trinta moliūgų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautienos šonkauliai, Ilzenbergo dvaro ūkis,
300 gramų -
Moliūgai,
300 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, Ilzenbergo dvaro ūkis,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Pipirai,
2 žiupsneliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Krapai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautienos šonkaulius išverdu su lauro lapais, česnaku, pipirais ir druska pagal skonį. Nukošiu.
Smulkintą moliūgą, svogūną ir tarkuotą morką trumpai pakepinu aliejuje. Bulves smulkiai pjaustau ir visas daržoves beriu į sultinį.
Verdu apie 10 minučių. Viską sutrinu elektriniu trintuvu ir ragauju su duonos skrebučiais bei smulkintais krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...